Μεταμεσονύκτια «ταλαιπωρία» για Ρονάλντο και Γιουβέντους! Κροτίδες και φωτοβολίδες στο ξενοδοχείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 17:07 Μεταμεσονύκτια «ταλαιπωρία» για Ρονάλντο και Γιουβέντους! Κροτίδες και φωτοβολίδες στο ξενοδοχείο

Νύχτα... αϋπνίας για Ρονάλντο και Γιουβέντους, πριν την πρεμιέρα της στους ομίλους του Champions League.

Στόχος μιας προσπάθειας να διαταραχθεί η ηρεμία – προετοιμασία της για τον αποψινό αγώνα (19.09.2018) απέναντι στη Βαλένθια, έγιναν Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιουβέντους.

Ομάδα οπαδών εκτόξευσε κροτίδες και φωτοβολίδες έξω από το ξενοδοχείο της “βέκια σινιόρα”, σε μια προσπάθεια να… ταλαιπωρήσει τους Ιταλούς, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους στο Champions League.

“Το περιστατικό σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα, ενώ τα ίδια άτομα σήκωσαν και ένα πανό προσβλητικό για την Γιουβέντους. Ήταν ένα επεισόδιο που προκάλεσαν χούλιγκαν”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής κυβέρνησης, Χουάν Κάρλος Φουλγκένσιο.

Αν και δεν μπόρεσε να δώσει πληροφορίες σχετικά με το αν έχουν γίνει συλλήψεις, ο κ. Φουλγκένσιο πρόσθεσε ότι έχει παρασχεθεί πρόσθετη ασφάλεια στην αποστολή της ιταλικής ομάδας για το υπόλοιπο της διαμονής των μελών της στην πόλη, μετά το ανησυχητικό συμβάν.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση