Τένις: Τσιτσιπάς – Σάκκαρη κόντρα σε Φέντερερ – Σερένα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 21:57 Τένις: Τσιτσιπάς – Σάκκαρη κόντρα σε Φέντερερ – Σερένα

Ονειρική θα είναι η παρθενική συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, ως εκπρόσωποι της Ελλάδας στο Χόπμαν καπ καθώς η κλήρωση τους έφερε κόντρα στους δύο κορυφαίους όλων των εποχών

Η Ελλάδα κληρώθηκε στο δεύτερο όμιλο του τουρνουά, όπου να θυμίσουμε διεξάγονται σε κάθε αναμέτρηση τρεις αγώνες. Δύο μόνα (οι άνδρες μεταξύ τους και αντίστοιχα οι γυναίκες) και ένα μεικτό διπλό.
Ο πρώτος αγώνας του τουρνουά θα είναι Ελλάδα – Βρετανία στις 29 Δεκεμβρίου με το δίδυμο Τσιτσιπά – Σάκκαρη να τίθεται αντιμέτωπο κόντρα στους Κάμερον Νόρι και Κέιτι Μπούλτερ.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ που συμμετέχουν με τους Σερένα Γουίλιαμς και Φράνσις Τιεφό για να ολοκληρωθεί ο όμιλος με την αναμέτρηση Ελλάδα – Ελβετία στις 3 Ιανουαρίου, όπου Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα βρεθούν απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ και την Μπελίντα Μπένσιτς.

Οι δύο Έλληνες τενίστες που θα έχουν στο πλευρό τους μεγάλο αριθμό Ελλήνων που ζουν στην Αυστραλία (το τουρνουά διεξάγεται στο Περθ) θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τα παιδικά τους είδωλα για πρώτη φορά στην καριέρα τους. Βέβαια, ενδιαφέρον θα έχει πολύ και η αναμέτρηση ΗΠΑ – Ελβετίας αφού θα βρεθούν στο ίδιο κορτ Φέντερερ και Γουίλιαμς.

Στον πρώτο όμιλο κληρώθηκαν η Αυστραλία (Άσλι Μπάρτι και Ματ Έντεν), η Γερμανία (Αντζελίκ Κέμπερ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ), η Γαλλία (Αλιζέ Κορνέτ και Λούκας Πουίγ) και η Ισπανία (Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα και Νταβίντ Φερέρ).
Το Χόπμαν καπ για τους συμμετέχοντες αποτελεί το ζέσταμα ενόψει του όπεν της Αυστραλίας.

Πηγή: sportsfeed.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση