Το κινητό τηλέφωνο την έσωσε από βιασμό – Στη φυλακή ο δράστης μετά τις εικόνες που προκάλεσαν σάλο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 11:56 Το κινητό τηλέφωνο την έσωσε από βιασμό – Στη φυλακή ο δράστης μετά τις εικόνες που προκάλεσαν σάλο!

Ποινή κάθειρξης έντεκα ετών, για απόπειρα βιασμού σε βάρος νεαρής γυναίκας, επέβαλε, την περασμένη Δευτέρα (08-10-2018), το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο στα Χανιά, σε έναν 30χρονο άνδρα.

Η απόπειρα βιασμού έγινε τον Απρίλιο του 2017 στην περιοχή του Κλαδισού της Κρήτης. Όπως αναφέρθηκε στην ακροαματική διαδικασία, η κοπέλα γλίτωσε τα χειρότερα με τη βοήθεια του κινητού της τηλεφώνου.

Παλεύοντας με τον επίδοξο βιαστή της, ενεργοποιήθηκε κλήση από το κινητό προς συγγενικό της πρόσωπο, που αντιλήφθηκε από την ακρόαση ότι η νεαρή κινδύνευε και κάλεσε την αστυνομία. Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη του δράστη από άνδρες περιπολικού.

Η απολογία και η καταδίκη του επίδοξου βιαστή

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος,  παραδέχθηκε την πράξη του, λέγοντας πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε συναίσθηση των πράξεων του.

Το δικαστήριο, πάντως, δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης έντεκα ετών για την απόπειρα βιασμού, δικαστική απέλαση καθώς είναι αλλοδαπός υπήκοος, και απαγόρευση εισόδου στη χώρα για δέκα χρόνια.

Η ποινή δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη μέχρι το Εφετείο κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει στη φυλακή.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση