Με ποιο φάρμακο ξεπέρασε η Ζιζέλ την κατάθλιψή της;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 10:25 Με ποιο φάρμακο ξεπέρασε η Ζιζέλ την κατάθλιψή της;

Είναι ίσως το ωραιότερο μοντέλο στον κόσμο. Έφυγε από τις πασαρέλες ενώ στα πόδια της είχε ολόκληρο τον κόσμο.

Η οικογένεια και η ψυχική ηρεμία είναι η πρώτη επιλογή στη ζωή της πιο λαμπερής εκατομμυριούχου από τον κόσμο της μόδας, της 38χρονης Ζιζέλ Μπούντχεν. Οι εξομολογήσεις στο βιβλίο της «Μαθήματα» που μόλις κυκλοφόρησε αποκαλύπτουν τον σκοτεινό και σκληρό κόσμο της μόδας. Υπήρξε μια περίοδος της ζωή της που υπέφερε τόσο από κρίσεις πανικού, που σκεφτόταν την αυτοκτονία, όταν όλοι νόμοζαν πως η ζωή της ήταν ρόδινη και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Η Ζιζέλ μεγάλωσε δίχως να νιώθει όμορφη, μέχρι τη στιγμή που την ανακάλυψε ένα πρακτορείο μοντέλων, σε εμπορικό κέντρο στο Σάο Πάολο, στα 14 της. Η αρχή ήταν δύσκολη, της είχαν πει ότι η μύτη της είναι τόσο μεγάλη και τα μάτια της τόσο μικρά, που ποτέ δεν θα ποζάρει για εξώφυλλο, θυμάται. Όμως, το 1997 έγινε γνωστή, όταν εμφανίστηκε τόπλες στην επίδειξη του Alexander McQueen και την επόμενη χρονιά ήταν στο εξώφυλλο της Vogue. Το 2000 υπέγραψε συμβόλαιο- ρεκόρ με τη Victoria’s Secret για 25 εκατ. δολάρια και ήδη ήταν διάσημη.

Έπαθε την πρώτη κρίση πανικού σε μια δύσκολη πτήση το 2003 και στην πορεία απέκτησε φοβίες για τα τούνελ, τα ασανσέρ και τους κλειστούς χώρους. «Ήμουν σε μία υπέροχη φάση της καριέρας μου. Η μουν πολύ κοντά με την οικογένειά μου, πάντα με θεωρούσα θετικό άτομο, οπότε τα έβαζα με τον εαυτό μου. Γιατί να νιώθω έτσι; Αισθανόμουν ότι δεν επιτρεπόταν να νιώθω άσχημα», είπε στο People.

 
 
 

Άρχισε να παθαίνει κρίσεις πανικού ακόμα και μέσα στο σπίτι της και κάποια στιγμή σκέφτηκε να αυτοκτονήσει.  Όταν ζήτησε τη βοήθεια ειδικού εκείνος της συνέστησε φάρμακα, αλλά εκείνη δεν ήθελε αν αποκτήσει εθισμούς. Τελικά, ακολουθώντας τις συμβουλές γιατρών, άρχισε να αλλάζει ολόκληρο τον τρόπο ζωής της και κατάφερε να το αντιμετωπίσει. Αυτοσυγκέντρωση και πολλή γιόγκα είναι το φάρμακο που έβαλε σε λειτουργία.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση