Κατσαίτη "καρφώνει" το My style rocks- Οι "στημένοι" καβγάδες με Ραμόνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 18:09 Κατσαίτη "καρφώνει" το My style rocks- Οι "στημένοι" καβγάδες με Ραμόνα

"Πέρυσι δεν είχε τόσο ξεκατίνιασμα"...

Μακριά από το ριάλιτι σόου μόδας αυτή τη χρονιά,  η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μίλησε για το My Style Rocks, ρίχνοντας τα βέλη της, ενώ ξεκαθάρισε το τι συνέβαινε την περασμένη χρονιά με του; ομηρικούς καβγάδες με τη Ραμόνα που ανέβαζαν τα νούμερα στα ύψη. 

Στην πολυθρόνα του Happy Day  είπε ανάμεσα σε άλλα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το πώς βλέπει φέτος το ριάλιτι και τους λόγους που δεν βρίσκεται στην κριτική επιτροπή: «Φέτος δεν μου έγινε πρόταση. Θεωρώ ότι το κόνσεπτ ήταν τελείως διαφορετικό, απ' ότι έχει φανεί, οπότε δεν νομίζω ότι θα ήμουν καλή επιλογή. Νομίζω ότι είναι διαφορετική η προσέγγιση. Είναι λίγο πιο fun ίσως, έχει περισσότερη δόση ριάλιτι. Πέρυσι δεν είχε τόσο ξεκατίνιασμα. Τα κορίτσια που συμμετείχαν ήταν ανεπηρέαστες και είχαν εστιάσει στο styling. Φέτος έχουν καταλάβει τη δυναμική και ίσως δίνουν περισσότερο βάρος στο τηλεοπτικό παρά στο styling».

Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη απάντησε τσο μέγα ερώτημα των τηλεθεατών: υπήρξαν «στημένοι» καβγάδες με τη Ραμόνα, καβγάδες που οργάνωσε η παραγωγή;«Δεν συνέβη κάτι τέτοιο και απ' όσο γνωρίζω ήταν τελείως προσωπικό και είχε να κάνει με τον χαρακτήρα του καθενός. Κατευθυνόμενα πράγματα δεν υπήρξαν».

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το styling της, είπε: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ένας παρουσιαστής να είναι fashion icon για να παρουσιάσει μια εκπομπή. Από τη στιγμή που έχεις μια προσωπικότητα, αυτό θα υποστηρίξεις».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση