Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκρηκτικοί μηχανισμοί στα σπίτια των Κλίντον και των Ομπάμα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 17:17 Εκρηκτικοί μηχανισμοί στα σπίτια των Κλίντον και των Ομπάμα!

Και ξαφνικά… συναγερμός στις ΗΠΑ, αφού πρώην πρόεδροι βρίσκονται στο «στόχαστρο»! Γρήγορα οι ομοσπονδιακές Αρχές ανέλαβαν υπό τον έλεγχό τους την έρευνα, μετά το ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο σπίτι του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και της συζύγου του, Χίλαρι. Η υπόθεση, όμως, είχε και… συνέχεια με το ζεύγος Ομπάμα να παίρνει σειρά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, τα δέματα αυτά απευθύνονταν σε «πρόσωπα που προστατεύονται» από την υπηρεσία. Το ένα είχε σταλεί στην κατοικία της Κλίντον στην κομητεία Γουεσττσέστερ της Νέας Υόρκης και εντοπίστηκε την Τρίτη. Το δεύτερο, με παραλήπτη τον Μπαράκ Ομπάμα, βρέθηκε νωρίς σήμερα το πρωί.

Οι Κλίντον και η σύνδεση με Σόρος!

Την έκτακτη είδηση μετέδωσε το αμερικανικό Fox News, με το Russia Today να δίνει… άλλη διάσταση στην υπόθεση. Κι αυτό διότι μιλάει μεν για «ύποπτο πακέτο»…

Ωστόσο συμπληρώνει πως ενδέχεται το πακέτο αυτό να περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό παρόμοιο με αυτόν που στάλθηκε στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου, Τζορτζ Σόρος, μόλις την Δευτέρα, 22.10.2018!

Οι νεότερες πληροφορίες από τους New York Times αναφέρουν πως ένας εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε από έναν τεχνικό ο οποίος παρακολουθεί την αλληλογραφία του πρώην προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ.

Εδώ να σημειωθεί πως το σπίτι των Κλίντον βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Chappaqua του Γουέστσεστερ.

Μια περιοχή, δηλαδή, που απέχει περίπου είκοσι λεπτά από το σπίτι του Τζορτζ Σόρος.

Με τους Times να μιλούν, πλέον, ξεκάθαρα για σύνδεση των δύο υποθέσεων, αφού ο εκρηκτικός μηχανισμός φέρεται να είναι παρόμοιος.

Νέο «χτύπημα» με… Ομπάμα!

Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά από την δημοσιοποίηση της είδησης για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του ζεύγους Κλίντον και «έσκασε» έκτακτη είδηση από το Reuters πως ύποπτο πακέτο στάλθηκε και στο σπίτι του ζεύγους Ομπάμα. Κλίντον Ομπάμα

Όπως φαίνεται με βάση και όσα αναφέρονται στην αρχή του κειμένου, «στόχος» ήταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και η πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Χίλαρι Κλίντον.

Με πληροφορίες από: foxnews.com / rt.com
Φωτογραφίες αρχείου: ΑΠΕ – ΜΠΕ