Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones παντρεύτηκε την αγαπημένη του! Η απίστευτη διαφορά ύψους που έγινε viral [pics]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 17:04 Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones παντρεύτηκε την αγαπημένη του! Η απίστευτη διαφορά ύψους που έγινε viral [pics]

Τι και αν εκείνος έχει ύψος 2,05 μ. και εκείνη είναι μόλις 1.57 μ. ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου! Ο λόγος για τον Hafþór Júlíus Björnsson – ή αλλιώς το “Βουνό” από το Game of Thrones – ο οποίος παντρεύτηκε την καλλονή σύντροφό του Kelsey Henson, το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ισλανδία. Το νεόνυμφο ζεύγος, με την τεράστια… διαφορά ύψους, μοιράστηκε φωτογραφίες από το χαρμόσυνο γεγονός στα social media.

“Με μεγάλη μου χαρά μπορώ πλέον να αποκαλώ την Kelsey Morgan Henson γυναίκα μου! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για όλες τις μελλοντικές περιπέτειες που θα ζήσουμε μαζί!” έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones με το hashtag “Just Married”.

Σύμφωνα με το TMZ, οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν από τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν η 28χρονη καλλονή ζήτησε από τον γνωστό ηθοποιό να βγάλουν φωτογραφία μαζί.

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση