Πρωτοφανής τιμή από τη βασίλισσα Ελισάβετ στη μαμά της Μέγκαν: Τι θα συμβεί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 14:32 Πρωτοφανής τιμή από τη βασίλισσα Ελισάβετ στη μαμά της Μέγκαν: Τι θα συμβεί

Η κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ για τη μαμά της Μέγκαν Μαρκλ που σπάει το πρωτόκολλο και δεν έχει γίνει ποτέ για την οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον.

α πρώτα της Χριστούγεννα με τη βασιλική οικογένεια, και όχι οπουδήποτε αλλά στο Σάντριχαμ, θα περάσει φέτος η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.

Η βασίλισσα λέγεται ότι ζήτησε από την 62χρονη να περάσει μαζί με την βασιλική οικογένεια τα Χριστούγεννα, ως δείγμα «σεβασμού» προς την δούκισσα.

Να σημειωθεί ότι η Ντόρια ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας της Μέγκαν που είχε παρευρεθεί στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο κάστρο Γουίνσδορ τον περασμένο Μάιο.

Μια πηγή δήλωσε πως ήταν μια «πολύ προσεκτική χειρονομία» να κληθεί η μητέρα της εγκύου δούκισσας, σε μια ασυνήθιστη, ωστόσο, κίνηση, αναφέρει η Sunday Express.

Αν όντως ισχύει και τέτοιο, θα σπάσει το βασιλικό πρωτόκολλο, καθώς ακόμη και η οικογένεια της Κέιτ, οι Μίντλετον δηλαδή, δεν έχουν προσκληθεί ποτέ να μείνουν στο σπίτι της βασίλισσας στο Νόρφολκ.

Η οικογένεια της δούκισσας του Κέμπριτζ πηγαίνουν με τη βασιλική οικογένεια στην εκκλησία του Σάντριγχαμ το πρωί των Χριστουγέννων, αλλά μένουν στο Ανμερ Χολ, το σπίτι που είχαν σαν μόνιμη κατοικία πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ, επί χρόνια. 

Η Ντόρια Ράγκλαντ επαινέθηκε για την αξιοπρέπειά της στον βασιλικό γάμο μετά από εβδομάδες οικογενειακού δράματος με τον πατέρα της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση