Συγκρίνεται "Η Νεράιδα & το παλικάρι" του 1969 με του 2018;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 17:13 Συγκρίνεται "Η Νεράιδα & το παλικάρι" του 1969 με του 2018;

Η θρυλική ταινία έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Στις 22 Δεκεμβρίου 1969 κυκλοφόρησε η ταινία σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου και σενάριο Λάκη Μιχαηλίδη με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Σαράντα εννέα χρόνια μετά ανεβαίνει στο σανίδι με πρωταγωνιστές τη Μαρία Κορινθίου και τον Παναγιώτη Πετράκη, με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Βάλαρη να μεταφέρει στο θέατρο την κινηματογραφική επιτυχία της Φίνος Φιλμ.

Η Μαρία αποχωρίστηκε το μελαχρινό χρώμα των μαλλιών της, για να καταφέρει να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται στην αξεπέραστη Αλίκη, ενώ ο Παναγιώτης Πετράκης δεν χρειάστηκε να μπει στη διαδικασία αλλαγών.

To «Κατερινιώ» του 1969, η Αλίκη, ήταν έγκυος στα γυρίσματα και ο «Μανούσος», ο Δημήτρης, πόζαρε στο πλευρό της όλο χαρά.

Η αλλαγή της Κοριθίου έχει συζητηθεί πολύ και όλοι περιμένουν να δουν την πρώτη παράσταση, με πολλές φωνές να λένε ότι δεν υπήρχε λόγος να προσπαθήσει η ηθοποιός να έρθει πιο κοντά στη Βουγιουκλάκη με την αλλαγή. 
Το νέο ζευγάρι βρέθηκε στα Χανιά για να γυρίσει το τρέιλερ της παράστασης και η Μαρία Κορινθίου ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram μία πρώτη εικόνα.

Η ανάρτηση της:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση