Κάρολος: 70 χρόνια πρίγκιπας- Το δώρο του στους θαυμαστές του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 10:02 Κάρολος: 70 χρόνια πρίγκιπας- Το δώρο του στους θαυμαστές του

Ο πορφυρογέννητος Κάρολος σήμερα γίνεται 70 χρόνων. Ένας άνθρωπος που τον ακολουθούν κριτικές και φήμες. Μία ζωή βγαλμένη από βιβλίο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος άνοιξε το σπίτι του με την ευκαιρία του εορτασμού των γενεθλίων του, ως μέρος ενός ειδικού πρότζεκτ που θα επιτρέψει στους θαυμαστές του μια ξεχωριστή ματιά στην ιδιωτική του ζωή και στο σπίτι που ζει.

Ο Κάρολος επέτρεψε στους εξειδικευμένους φωτογράφους της Google να αποκτήσουν πρόσβαση στα πολυτελή δωμάτια του Clarence House, στο Λονδίνο, ώστε να τραβήξουν εικόνες από κάθε γωνία για να δημιουργήσουν ένα βίντεο 360 μοιρών από το εσωτερικό.

Το αποτέλεσμα είναι μια διαδικτυακή, εικονική περιήγηση που επιτρέπει στους επισκέπτες από όλο τον κόσμο να εξερευνήσουν μέρη όπως η αίθουσα εισόδου, το δωμάτιο πρωινού και τον ιδιόμορφο "διάδρομο των αλόγων" με όσες  περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται, σαν να ήταν εκεί οι ίδιοι. Οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να μετακινούν την κάμερα προς τα πάνω και προς τα κάτω για να δουν τις οροφές και τα δάπεδα και ακόμη και να ζουμάρουν σε συγκεκριμένα σημεία.

Δείτε το πρότζεκτ:

Η διαδικασία επαναλήφθηκε στα δωμάτια του Dumfries House, του σκωτσέζικου μεγάρου του Κάρολου, το οποίο ήταν ένα έργο που επέβλεπε με πάθος τα τελευταία 28 χρόνια.

 

 

 

 

 

Παράλληλα με τις εικονικές περιηγήσεις, ο Κάρολος πρόσφερε φωτογραφίες από την προσωπική του συλλογή σε μια νέα ηλεκτρονική γκαλερί που περιλαμβάνει τη ζωή του, από τη γέννησή του το 1948 μέχρι τη γέννηση του νεαρότερου εγγονού του, του πρίγκιπα Λουί του Κέμπριτζ φέτος.

Ας δούμε τη διαδρομή του ανθρώπου που γεννήθηκε Πρίγκιπας και περιμένει εδώ και 70 χρόνια τη μέρα που θα γίνει Βασιλιάς, μέσα από εικόνες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από την κυκλοφορία του νέου τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ για τη βασιλική οικογένεια, που συμπεριλαμβάνεται στους εορτασμούς προς τιμή του Πρίγκιπα Κάρολου για τα 70ά γενέθλιά του, φτάσαμε και στην κυκλοφορία της νέας σειράς γραμματοσήμων με πορτραίτα , αποκλειστικά για το Ηνωμένο Βασίλειο από το Royal Mail. Κάποιοι τυχεροί αγοραστές θα προλάβουν να εξασφαλίσουν και να βάλουν στα γράμματά τους το πρόσωπο του Πρίγκηπα Κάρολου.

Ο φωτογράφος Κρις Τζάκσον μοιράστηκε μερικά από τα νέα γραμματόσημα στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας:  "Το επίσημο πορτρέτο του Πρίγκιπα της Ουαλίας, του δούκα του Κέμπριτζ και του δούκα του Σάσεξ, από εμένα, για τη σειρά γραμαμτοσήμων που πάντα θα θυμίζει τα 70ά γενέθλια του Κάρολου . Η φωτογράφηση έγινε στις εορταστικές εκδηλώσεις της RAF 100 στο παλάτι του Μπάκιγχαμ αυτό το καλοκαίρι - μπορείτε όλοι να στείλετε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας χρησιμοποιώντας μόνο αυτό το γραμαμτόσημο".

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση