Ο "χρυσός" Πετρούνιας, η Μιλλούση και... η πεθερά του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 19:04 Ο "χρυσός" Πετρούνιας, η Μιλλούση και... η πεθερά του

Τη μαμά του Λευτέρη την έχουμε γνωρίσει μέσα από διαφημιστικά σποτάκια. Τη μητέρα της συντρόφου του μόλις την είδαμε μαζί με το ζευγάρι.

Η σχέση του αθλητή που κάνει περήφανη την Ελλάδα παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Βασιλική Μιλλούση, την αθλήτρια της ενόργανης που έχει φτάσει στην κορυφή του αγωνίσματός της σε παγκόσμιο επίπεδο, κρατάει χρόνια. Όσες κρίσεις κι αν έχουν περάσει, όσα εμπόδια κι αν βρέθηκαν μπροστά τους, ακόμα και με τη δυσκολία του χωρισμού τους που είχαν να αντιμετωπίσουν, οι δυο τους είναι ένα ζευγάρι αποφασισμένο, όπως φαίνεται, να πετύχει και στην προσωπική του ζωή.

Οι δυο τους συγκατοικούν και μοιράζονται και τα επαγγελματικά τους όνειρα. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν ένα γυμναστήριο στη Γλυφάδα, ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας αναρρώνει από το πρόσφατο χειρουργείο στον ώμο του. 

 
 

Λευτέρης και Βασιλική βγήκαν για βόλτα, περπάτησαν στα νότια Προάστια, αλλά δεν ήταν μόνοι τους. Μαζί τους ήταν η μητέρα της αθλήτριας, σε λίγο καιρό -όπως ψιθυρίζεται- και επίσημα πεθερά του Πετρούνια, η Ελένη Μιλλούση. 

 
 
 

 

Φωτογραφίες: NDP

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση