Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκινημένη η Βασίλισσα άνοιξε την καρδιά της στο πάρτι γενεθλίων του Καρόλου - [pics] Video

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 15:51 Συγκινημένη η Βασίλισσα άνοιξε την καρδιά της στο πάρτι γενεθλίων του Καρόλου - [pics] Video

Έβγαλε το βαρύ πέπλο της εθιμοτυπίας και μίλησε από καρδιάς η Βασίλισσα Ελισάβετ στη γιορτή για τα 70ά γενέθλια του Πρίγκηπα της Ουαλίας, Καρόλου.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε φορέσει τα καλύτερά του για να την γιορτή και η Βασίλισσα εμφανώς συγκινημένη είπε:

“Είναι προνόμιο για κάθε μητέρα να είναι σε θέση να γιορτάζει τα 70α γενέθλιά του παιδιού της”, τόνισε η Αυτού Μεγαλειότητα και εξήγησε:

"Αυτό σημαίνει ότι έχω ζήσει αρκετά για να δω το παιδί μου να μεγαλώνει”.

Στη συνέχεια η Ελισάβετ προέβη σε μία ωραία παρομοίωση, λέγοντας πως νιώθει σαν να έχει φυτέψει ένα δέντρο και το βλέπει τόσα χρόνια να μεγαλώνει”.

Κατόπιν η Βασίλισσα αναφέρθηκε στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Καρόλου:

“Κατά τη διάρκεια των 70 χρόνων του, ο Φίλιππος κι εγώ είδαμε τον Κάρολο να γίνεται ένας πρωταθλητής της συμπόνιας, ένας μεγάλος φιλάνθρωπος – ένας αφοσιωμένος και σεβαστός κληρονόμος του θρόνου και είναι δυνατό να συγκριθεί με οποιονδήποτε στην ιστορία – αλλά είναι, επίσης, και ένας υπέροχος πατέρας”.

Χωρίς να είναι φειδωλή στα εγκώμια, η Βασίλισσα εκθείασε και την Καμίλα για την οποία είπε:

“Πάνω απ’ όλα, ο Κάρολος έχει την υποστήριξη της συζύγου του, είναι ο δικός της άνθρωπος. Είναι στο πλευρό του με πάθος και δημιουργικότητα”.

Καταλήγοντας, η 92χρονη Βασίλισσα Ελισάβετ ευχήθηκε στον διάδοχο του θρόνου, Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο “χαρούμενα γενέθλια και να να είναι πάντα ευτυχής”!

Πηγή: newsit.gr