Το συγκινητικό βίντεο της Marvel για τον Σταν Λι (pics & vid)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 22:49 Το συγκινητικό βίντεο της Marvel για τον Σταν Λι (pics & vid)

«Κάθε φορά που ανοίγετε και ξεφυλλίζετε ένα κόμικ της Marvel, ο Σταν θα είναι εκεί». Με αυτά τα λόγια η Marvel Comics συστήνει το αποχαιρετιστήριο βίντεο που έφτιαξε για τον μεγάλο Σταν Λι, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα.

Ανοίγει με ένα σπάνιο βίντεο 50 ετών, από το 1968, και περιλαμβάνει πλάνα από φεστιβάλ, συνέδρια,  πρεμιέρες και την απονομή του Εθνικού Μεταλλίου των Τεχνών από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους.

Εν τω μεταξύ οι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας «Avengers», Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Μαρκ Ράφαλο, Κρις Χέμσγουορθ και Τζέρεμι Ρένερ, με μια ολοσέλιδη καταχώριση στο περιοδικό Hollywood Reporter λένε το δικό τους αντίο στον Σταν Λι.

«Αναγνωρίζουμε τη δημιουργική του συνεισφορά, τους χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στους οποίους έδωσε δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, τα εκατομμύρια κόσμου που θα συνεχίζουν να ψυχαγωγούνται χάρη σε εκείνον και, πάνω από όλα, την αμίμητη ευφυΐα του, χάρη και ταπεινότητα.

Σταν, σε αγαπάμε, θα μας λείψεις, είμαστε ευγνώμονες που αντιπροσωπεύουμε ένα μικρό μέρος της εκπληκτικής κληρονομιάς σου.

Σκάρλετ Τζ., Κρις Χ., Μαρκ Ρ., Ρόμπερτ Ντ., Κρις Ε.».

reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση