Η κόρη του Mr Zara παντρεύτηκε με Valentino - Καλεσμένη και η Αθηνά Ωνάση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 11:47 Η κόρη του Mr Zara παντρεύτηκε με Valentino - Καλεσμένη και η Αθηνά Ωνάση

Το απίθανο και πολύ διαφορετικό νυφικό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του γάμου που έγινε σε κλειστό κύκλο.

Τον αγαπημένο της παντρεύτηκε η Μάρτα Ορτέγκα, η κόρη του 82χρονου δισεκατομμυριούχου ιδρυτή των Zara, Αμάνθιο Ορτέγκα, σε μια χλιδάτη τελετή στην Ισπανία την περασμένη Παρασκευή. 

Από την τελετή δεν κυκλοφόρησε καμία φωτογραφία, καθώς το μυστήριο έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κεκλεισμένων των θυρών, στο οικογενειακό σπίτι των Ορτέγκα στη Γαλικία.

Ακολούθησε κοκτέλι πάρτι το απόγευμα της ίδιας μέρας, στο Royal Yacht Club στην Α Κορούνια, από όπου κατάγεται η νύφη με εκλεκτούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων η Ελληνίδα κληρονόμος Αθηνά Ωνάση, καλή φίλη της νύφη καθώς και η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζέσικα.

Όμως, τι φοράς στον γάμο σου όταν είσαι η κόρη του Mr. Zara; Σίγουρα η πίεση ήταν μεγάλη, ομως η Μάρτα έκανε την σωστή επιλογή.

Η 34χρονη επέλεξε για τον γάμο της ένα πολύ διαφορετικό, μίνιμαλ λευκό νυφικό, του οίκου Valentino και εντυπωσίασε με την απλότητά της.

 

Ο σύζυγός της είναι ο 35χρονος Κάρλος Τορέτα, ο οποίος είναι ατζέντης μοντέλων και γιος σχεδιαστή μόδας.

Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα ο οίκος Valentino μέσω social media. 

Αυτός δεν ήταν ο πρώτος γάμος για την Μάρτα, καθώς ήταν παντρεμένη με τον αθλητή ιππασίας Σέρχιο Άλβαρεθ Μόγια με τον οποίο απέκτησε ένα γιο ο οποίος είναι σήμερα πέντε ετών.

Φυσικά, η Μάρτα εργάζεται ως ανώτερη σύμβουλος δημιουργικού στο Zara Woman, ξεκινώντας τηνεκπαίδευσή της στο κατάστημα της Oxford Street. 

Ο πατέρας της νύφης, είναι αυτή τη στιγμή ο 5ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία που ξεπερνά τα 55 δισεκαττομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αυτός ήταν ο γάμος της χρονιάς. 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση