Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πουλήθηκε η έπαυλη που λάτρευε ο Μάικλ Τζάκσον στη Νέα Υόρκη - Δείτε την

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 11:14 Πουλήθηκε η έπαυλη που λάτρευε ο Μάικλ Τζάκσον στη Νέα Υόρκη - Δείτε την

Η νεοϋοερκέζικη έπαυλη στο Upper East Side, εκεί που κάποτε κατοικούσε ο θρυλικός τραγουδιστής και συνθέτης, είχε μπει για ένα χρόνο στις Μικρές Αγγελίες!

Δεσπόζει η εμβληματική μονοκατοικία στο Μανχάταν με την χαρακτηριστική Beaux Arts αρχιτεκτονική, συνδυάζοντας  νεοκλασσικά στοιχεία με το γοτθικό και το αναγεννησιακό στυλ.

Ήταν ένα από τα σπίτια που νοίκιαζε ο Jackson κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, σε μία από τις πιο εντυπωσιακές και ακριβές περιοχές της πόλης, ανάμεσα στην 5th Avenue και τη λεωφόρο Madison.

 
 

Το πωλητήριο εμφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2017, με τιμή εκκίνησης στα 39 εκατομμύρια δολάρια. Τελικά πωλήθηκε  για 32 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για ένα εξαώροφο αρχιτεκτονικό έργο Τέχνης, που έχει υποστεί πολλε΄ς διακοσμητικές αλλαγές και παρεμβάσεις παό την εποχή που την ενοικίαζε ο Μάικλ Τζάκσον.

Το  κτήριο χρονολογείται από το 1898 και είναι συνολικά 1184 τ.μ..Το ξύλο βελανιδιάς να κυριαρχεί σε όλους τους χώρους της μονοκατοικίας, διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 10 τζάκια και πολλά καθιστικά. Το φυσικό ξύλο και το φυσικό φως είναι οι πρωταγωνιστές.

 

Το χλιδάτο σπίτι έχει ένα χαρακτηριστικό παραμυθένιο: τον κήπο με το εξωτερικό lounge που βρίσκεται στο ισόγειο επίπεδο, αλλά δεν είναι προσιτό στα αδιάκριτα βλέμματα. Διαθέτει rooftop και deck, που περιλαμβάνει κουζίνα και έχει μοναδική θέα στις πολυτελείς γειτονιές της Νέας Υόρκης.

Πηγή: thetoc.gr