Ποιο διάσημοι ζευγάρι του Χόλυγουντ θα γίνουν κουμπάροι με τη Μέγκαν και το Χάρι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 14:27 Ποιο διάσημοι ζευγάρι του Χόλυγουντ θα γίνουν κουμπάροι με τη Μέγκαν και το Χάρι

Χαρακτηριστική της στενής σχέσης των δύο ζευγαριών είναι η επίσκεψη του πριγκιπικού ζευγαριού στην πολυτελή έπαυλη των ηθοποιών

Το νονό του πρώτου τους παιδιού, που θα έρθει στον κόσμο τον ερχόμενο Μάιο, φαίνεται πως βρήκαν ήδη ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Τα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο, δίνουν και παίρνουν, λέγοντας πως ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν θα είναι οι νονοί.

Η Αμάλ Αλαμουντίν είναι επί χρόνια φίλη της Μέγκαν Μαρκλ ενώ συχνές είναι οι κοινωνικές επαφές των ζευγαριών καθώς και οι σύζυγοι έχουν γίνει και μεταξύ τους φίλοι.

Χαρακτηριστική της στενής σχέσης των δύο ζευγαριών είναι η επίσκεψη του πριγκιπικού ζευγαριού στην πολυτελή έπαυλη του Κλούνεϊ στη λίμνη Κόμο μετά το γάμο τους.

Πηγή που βρίσκεται κοντά στο διάσημο ζευγάρι φαίνεται να είπε στην Daily Mail ότι ο Κλούνεϊ «έχει ήδη μοιραστεί με αρκετούς ανθρώπους το προαίσθημά του ότι θα είναι ανάμεσα στους νονούς του παιδιού του πριγκιπικού ζεύγους».

Τον επόμενο μήνα ο Κλούνεϊ και η Αλαμουντίν θα υποδεχθούν τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ σε εορταστικό δείπνο στο σπίτι τους στο Λονδίνο, στο οποίο έχουν προσκληθεί αρκετοί διάσημοι, ανάμεσα στους οποίους ο Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα.

Μάλιστα όπως σημειώνει ο ξένος Τύπος, εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες και οι Κλούνε γίνουν για νονοί του παιδιού, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ένας σταρ του Χόλιγουντ θα επιλεγεί για τον ρόλο αυτό με την Μέγκαν και τον Χάρι να «σπάνε» ακόμα μία παράδοση.

news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση