Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουέντιν Ταραντίνο: Παντρεύτηκε στα 55 του ο ορκισμένος εργένης του Χόλιγουντ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 15:41 Κουέντιν Ταραντίνο: Παντρεύτηκε στα 55 του ο ορκισμένος εργένης του Χόλιγουντ

Ποια είναι η γυναίκα που τον έπεισε να αφήσει πίσω του την «άσωτη» ζωή - Την περνάει 20 χρόνια και είναι μαζί (με διαλείμματα) από το 2009.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο, ένας από τους πιο φανατικούς εργένηδες του Χόλιγουντ, είναι πλέον ένας παντρεμένος άνδρας.

Ο σκηνοθέτης του Pulp Fiction και άλλων κινηματογραφικών επιτυχιών, παντρεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης (τοπική ώρα) το ισραηλινό μοντέλο, Ντανιέλα Πικ, στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή τελετή, την οποία όμως θα ακολουθήσει μια μεγαλοπρεπής δεξίωση.

Ο αντισυμβατικός σκηνοθέτης γνώρισε το 35χρονο σήμερα μοντέλο το 2009, όταν βρισκόταν στο Ισραήλ για την προώθηση του φιλμ «Inglourious Basterds».

Η χημεία μεταξύ τους ήταν δυνατή, παρά την 20ετή διαφορά ηλικίας, και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Η κοινή τους πορεία ωστόσο δεν ήταν χωρίς σκαμπανεβάσματα, αφού αρκετές φορές χώρισαν και τα ξαναβρήκαν, προτού τελικά αρραβωνιαστούν πέρυσι το κακολαίρι.

Πρόκειται για τον πρώτο γάμο του σκηνοθέτη, ο οποίος πάντα συνήθιζε να λέει στις συνεντεύξεις τους ότι οι ταινίες του είχαν προτεραιότητα σε σχέση με την προσωπική του ζωή.

Αν και το ζευγάρι κρατούσε πάντα χαμηλό προφίλ, θέλοντας να προστατέψει την ιδιωτική του ζωή, η 35χρονη πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε σε story στο Instagram φωτογραφίες από το bridal shower της σε πολυτελές ξενοδοχείου, όπου γιόρταζε τον επικείμενο γάμο της με τις φίλες της.

dan1

dan2

 

dan3

Πηγή: protothema.gr