Στο "συρτάρι" οι κατηγορίες για Παναθηναϊκό! "Νίκη στα ψέμματα του Ολυμπιακού"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 16:26 Στο "συρτάρι" οι κατηγορίες για Παναθηναϊκό! "Νίκη στα ψέμματα του Ολυμπιακού"

Η πειθαρχική επιτροπή της Euroleague φέρεται να έχει βάλει στο "συρτάρι" τις κατηγορίες στον Παναθηναϊκό για τα γεγονότα του ημιχρόνου, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για δικαίωση και "νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός".

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την απόφαση των πειθαρχικών οργάνων της Euroleague, να μην ασχοληθούν περαιτέρω με την υπόθεση της κατηγορίας στους διαιτητές για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, από τον μεγαλομέτοχο του Τριφυλλιού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που έφερε αντίστοιχη καταγγελία και από την πλευρά των “ερυθρολεύκων”.

Με ανακοίνωσή της μάλιστα, η “πράσινη” ΚΑΕ υποστηρίζει ότι πρόκειται για νίκη κατά των Πειραιωτών και τονίζει ότι πλέον το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη, αφού οι “πράσινοι” έχουν προσφύγει εναντίον τους για δυσφήμηση.

Υπενθυμίζεται πάντως, ότι για τον ίδιο τον “ισχυρό άνδρα” του Τριφυλλιού, η Euroleague έχει βάλει τέλος στην αναστολή της τιμωρίας του και καλείται πλέον να καταβάλλει το σύνολο των προστίμων που του έχουν επιβληθεί.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ χαιρετίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Euroleague, μέσω της οποίας καταρρίφθηκε η εις βάρος της σκευωρία από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για εμάς, αλλά παράλληλα και μια νίκη απέναντι στα ψέματα και τις συκοφαντίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των διοικούντων της.

Πλέον, τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία έχουμε προσφύγει προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι συκοφάντες. Παράλληλα, αναμένουμε από την Euroleague να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε εκείνους που δυσφημίζουν με ψέματα το άθλημα και τη διοργάνωση».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση