Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Ευδοκία Ρουμελιώτη παραδίδει μαθήματα αγάπης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 16:59 H Ευδοκία Ρουμελιώτη παραδίδει μαθήματα αγάπης

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε ξανά για την υιοθεσία του μικρού Μάριου.

Η Ευδοκία Ρυμελιώτη είναι ίσως από τις πιο χαμηλών τόνων ηθοποιούς της χώρας μας και σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ. Πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη υιοθέτησαν ένα αγοράκι λίγο μικρότερο από το γιο τους Δημήτρη. 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης απέκτησαν πριν από τρία περίπου χρόνια, τον γιο τους Δημήτρη. Η ηθοποιός έχει πολύ καλές σχέσεις και με τα δυο μεγαλύτερα αγόρια του συζύγου της. Ωστόσο, το ζευγάρι παρόλο που έχει μια πολύ όμορφη οικογένεια, ένιωσε την ανάγκη να μεγαλώσει την οικογένειά του υιοθετώντας τον μικρό Μάριο.

Η ίδια ξαναμίλησε για το θέμα της υιοθεσίας στην εκπομπή Happy Day παραδίδοντας μαθήματα αγάπης: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου. Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ ευθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει και έχει πάρει το όνομα Μάριος».

Πηγή: protothema.gr