Ανακοινώθηκε ο παρουσιαστής των Όσκαρ του 2019

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 10:08 Ανακοινώθηκε ο παρουσιαστής των Όσκαρ του 2019

Στις 24 Φεβρουαρίου η τελετή απονομής.

Για πρώτη φορά θα βρεθεί στη θέση του παρουσιαστή, στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2019, ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, με τον ίδιο να γράφει στο Instagram: «Είμαι τόσο χαρούμενος που ήρθε επιτέλους η ημέρα για μένα να παρουσιάσω τα Όσκαρ».

Ο 39χρονος Hart, που πρωταγωνιστούσε, μεταξύ άλλων στην ταινία «Jumanji: Welcome to the Jungle», του 2017, διαδέχεται τον Τζίμι Κίμελ, που είχε αναλάβει την παρουσίαση της απονομής το 2017 και το 2018.

«Είμαι ενθουσιασμένος απλώς επειδή αυτό ήταν ένας στόχος μου εδώ και καιρό» πρόσθεσε ο Χαρτ, χαρακτηρίζοντας τη δουλειά που του ανατέθηκε «ευκαιρία ζωής».

«Είναι απίστευτο να μπορείς να ανήκεις στη θρυλική λίστα των παρουσιαστών που έχουν ανέβει σε αυτή τη σκηνή» συνέχισε.

Όπως σημειώνει το Reuters, ο Χαρτ είναι ένας από τους πολύ λίγους Αφροαμερικανούς που έχουν παρουσιάσει τα Όσκαρ, όπως η Γούπι Γκόλντμεργκ και ο Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ.

Η απόφαση της Ακαδημίας να του αναθέσει την προβεβλημένη αλλά και δύσκολη αυτή παρουσίαση συνδέεται με την πίεση που ασκείται να συμπεριλαμβάνονται ολοένα και περισσότεροι τόσο στα μέλη της όσο και στους ανθρώπους που κερδίζουν υποψηφιότητες για τα κινηματογραφικά βραβεία.

Οι υποψηφιότητες των Όσκαρ θα ανακοινωθούν στις 22 Ιανουαρίου 2019 και η τελετή απονομής θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση