Πριγιάνκα Τσόπρα: Ο φαντασμαγορικός διπλός γάμος της σταρ του Μπόλιγουντ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 10:25 Πριγιάνκα Τσόπρα: Ο φαντασμαγορικός διπλός γάμος της σταρ του Μπόλιγουντ

Βγαλμένος από ταινία ο γάμος της Πριγιάνκα Τσόπρα και του Νικ Τζόνας, εντυπωσιάζει με τις λεπτομέρειές του.

Η 36χρονη ηθοποιός του Μπόλιγουντ Πριγιάνκα Τσόπρα και ο 26χρονος τραγουδιστής Νίκ Τζόνας παντρεύτηκαν  σε μια διπλή τελετή στην Ινδία, που μετατράπηκε σε ένα μεγάλο πάρτι που κράτησε 3 μέρες με χορούς, διαγωνισμούς, πυροτεχνήματα και δεκάδες χρώματα. Το σκηνικό φαντασμαγορικό και ο λεπτομέρειες παραμυθένιες.

Η Πριγιάνκα μοιράστηκε στιγμές στο Instagram της και εκεί αποκάλυψε και το νυφικό δια χειρός Ralph Lauren που φόρεσε στη χριστιανική τελετή αλλά και το παραδοσιακό ένδυμα, το lehenga, από τον σχεδιαστή Sabyasachi Mukherji.
 

Το λευκό νυφικό χρειάστηκε 1.826 ώρες για να ολοκληρωθεί, αφού αποτελείται από 2 εκατομμύρια παγιέτες στο χρώμα της πέρλας, κεντημένα κρύσταλλα Swarovski και τούλινο πέπλο 23 μέτρων. Δαντέλα, φλοράλ λεπτομέρειες, μακριά μανίκια, μία σειρά από κουμπιά στο μπροστινό μέρος και ψηλό λαιμό.

Ο γαμπρός επέλεξε μαύρο κοστούμι επίσης του Ralph Lauren.

Το δεύτερο νυφικό ήταν ένα κόκκινο παραδοσιακό ινδουιστικό ένδυμα, από crop top και μακριά φούστα, κόκκινο πέπλο, πούλιες, με το χρυσό Chopard κολιέ των 184,50 καρατίων να κοσμεί τον λαιμό της νύφης. Για το κεφάλι επέλεξε ένα διαμαντένιο headpiece.

Ο γαμπρός φόρεσε ένα χρυσό τουρμπάνι και sherwani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Once upon a fairytale... @nickjonas Link in bio @people

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra (@priyankachopra) στις

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση