Τζένη Μπαλατσινού: Βραδινή έξοδος με γοητευτικό επιχειρηματία! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 10:59 Τζένη Μπαλατσινού: Βραδινή έξοδος με γοητευτικό επιχειρηματία! [pics]

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι αναμφίβολα από τις πιο όμορφες και κομψές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια διατηρεί χαμηλό προφίλ, αλλά όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις κλέβει την παράσταση. Η ίδια, μετά τον χωρισμό της από τον Βασίλη Κικίλια, έχει βρει ξανά τις ισορροπίες της και έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα τρία παιδιά της – την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο – τα οποία έχει αποκτήσει με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η γοητευτική Τζένη κάνει σπάνια βραδινές εξόδους και προτιμά να περνάει τον ελεύθερό της χρόνο με τον γιο της, Μάξιμο, καθώς οι κόρες της μένουν στις ΗΠΑ. Ωστόσο, πριν μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Τζένη να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο «BOX» με έναν γοητευτικό άντρα.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Ανδρούτσο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του γνωστού Ιταλικού εστιατορίου «Scala Vinoteca» και ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον χώρο της εστίασης. Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια πριν λίγο καιρό είχε κάνει στο site της ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στον γοητευτικό άντρα και τις επαγγελματικές του επιτυχίες. Η Τζένη και ο Μιχάλης διατηρούν στενή φιλία εδώ και αρκετά χρόνια και στον ελεύθερο χρόνο τους απολαμβάνει ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση