Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε την αγαπημένη Εμμανουέλα! Φωτογραφίες και βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Δεκεμβρίου 2018 20:51 Ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε την αγαπημένη Εμμανουέλα! Φωτογραφίες και βίντεο

Τον Υπάτιο Πατμάνογλου, τον γνωρίσαμε  από ένα τραγικό γεγονός, όταν έχασε την σύζυγό του Αποστολία  και τον γιο του Παύλο σε ένα τρομερό τροχαίο, στο οποίο σκοτώθηκε και ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo. Ενάμισυ χρόνο μετά ο Υπάτιος άλλαξε σελίδα στη ζωή του και χαμογελά ξανά. Ο Υπάτιος παντρεύτηκε στο εκκλησάκι της Αγιας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας  την εκλεκτή της καρδιάς του Εμμανουέλα

Η νύφη  έλαμπε κυριολεκικά μέσα  στο λευκό νυφικό της που ήταν στολισμένο με πέτρες Swarovski. Η μελαχρινη καλλονή έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 7 παρά το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως είναι γνωστό η σύζυγος του Υπάτιου είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι! Ο Υπάτιος Πατμάνογλου δε θέλησε να πει πολλά στους δημοσιογράφους και αρκέστηκε στο να δώσει σε όλους ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στην εκκλησία έφθασαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού για να ευχηθούν βίον ανθόσπαρτον! Ο Υπάτιος και η Εμμανουέλα γνωρίστηκαν πριν από περίπου 10 μήνες, μέσω κοινών γνωστών αλλά και του facebook.

H Εμμανουέλα που οι φίλοι της την φωνάζουν Έμμυ, είναι πολύ αγαπητή στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων, ασχολείται με τα κοινά, και έχει βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος. Έχει μια δίδυμη αδελφή.

πηγή: tlife.gr