Χριστοπούλου - Ζενεβιέβ: Αποκαλύψεις για τη χρυσή 5άδα του GNTM

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 16:42 Χριστοπούλου - Ζενεβιέβ: Αποκαλύψεις για τη χρυσή 5άδα του GNTM

Ποια είναι η μεγάλη αδυναμία, ποια τα κατάφερε, ποια δούλεψε σκληρά και ποια είναι "κούκλα".

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι δύο πρόσωπα του ριάλιτι μόδας του star που συζητιούνται και του αρέσει. Και οι δυο μαζί βρέθηκαν στη «Φωλιά των ΚουΚου» και μίλησαν για κάθε μια παίκτρια ξεχωριστά, αποκαλύπτοντας πτυχές των κοριτσιών.

 Εύη Ιωαννίδου 

Η Έλενα Χριστοπούλου τη χαρακτήρισε «δύναμη που μπορεί να κάνει υπέροχα πράγματα μετά το παιχνίδι, μπορεί να κάνει πολλές διαφημιστικές δουλειές και είναι γυναικάρα. Το 'χει και με την τηλεόραση, γράφει στην τηλεόραση και έχει και λόγο».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολίασε: «Είναι μια όμορφη ψηλή η οποία αν το χειριστεί καλά έξω, θα πάει πολύ καλά».

 Άννα Αμανατίδου 

Η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε: «Είναι το κλασσικό μοντέλο των social media και θα πάει πολύ καλά εκεί. Απέδειξε ότι έχει τσαγανό, είναι μαχήτρια. Σέβομαι τον χαρακτήρα της γιατί έχει “παλέψει” πάρα πολύ μέσα στο σπίτι και έχει τη μεγαλύτερη βελτίωση από όλα τα κορίτσια του διαγωνισμού» .

 Εβελίνα Σκίτσκο 

«Είναι κούκλα! Δεν την άκουσα ποτέ να γκρινιάζει και να παραπονιέται. Μου αρέσει πολύ! Πάει καλά η Εβελίνα και είναι καλλονή, δεν έχει ψεγάδι, έχει ένα δέρμα πορσελάνινο, μάτια απίθανα, πολύ ωραίο σώμα, είναι και καλό παιδί», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της Έλενας Χριστοπούλου, που ομολόγησε ότι της έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Την ίδια άποψη έχει για την παίκτρια και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που πρόσθεσε: «Η Εβελίνα ήταν πολύ δυνατή από την αρχή, την ξεχωρίσαμε όλοι μας».

Ειρήνη Καζαριάν 

Με τη λέξη outsider τη χαρακτήρισε η coach και ομολόγησε πως δεν περίμενε να φτάσει στην 5άδα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί υπερθεμάτισε,λέγοντας «έκανε ένα “κρακ” και δούλεψε πάρα πολύ σωστά».

Μαριάννα Παινέση  

Η art director του ριάλιτι Ζενεβιέβ Μαζαρί τη χαρακτήρισε «ήρεμη δύναμη» και συμπλήρωσε: «Δουλεύει, πιστεύει στον εαυτό της και είναι συγκλονιστικά όμορφη».

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση