Δείτε τη συγκλονιστική μεταμόρφωση ετοιμοθάνατης σκυλίτσας - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 15:41 Δείτε τη συγκλονιστική μεταμόρφωση ετοιμοθάνατης σκυλίτσας - ΦΩΤΟ

Ένα κουτάβι σε πολύ κακή κατάσταση, που περιφερόταν στους δρόμους του Τέξας, εντόπισε ένα ζευγάρι. Όπως διαπίστωσαν, η σκυλίτσα έχριζε βοήθειας καθώς ήταν πολύ αδύνατη, υποσιτισμένη και το δέρμα της γεμάτο ψωρίαση.

Το ζευγάρι προσπάθησε να το βοηθήσει αλλά ήταν τόσο φοβισμένο που αρνούνταν οποιαδήποτε βοήθεια. Η μικρή Άνα, όπως ονομάστηκε αργότερα, βρήκε τη φροντίδα που χρειαζόταν όταν μεταφέρθηκε στο καταφύγιο Rescue Dogs Rock NYC.

Δεδομένου ότι η υγεία της ήταν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση, οι πιθανότητες να ζήσει η Άνα ήταν πολύ χαμηλές και ακόμη και η ιδρυτής του καταφυγίου ''Rescue Dogs Rock NYC'', Στέισι Σίλβερστεϊν, δεν πίστευε ότι θα τα κατάφερνε.

«Αυτό το φτωχό ζώο ήταν σε άσχημη κατάσταση όταν την πήραμε... ήταν πολύ αδύνατη, το δέρμα και τα μάτια της ήταν μολυσμένα και δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του καταφυγίου.

«Είχε σοβαρό πρόβλημα ψώρας και το δέρμα της ήταν γυμνό. Δεν μπορούσες να καταλάβεις την ράτσα της και δεν μπορούσες να πεις πολλά γι’ αυτήν εκτός από το γεγονός ότι ήταν πολύ παραμελημένη» δήλωσε μία εθελόντρια στο Bored Panda.

Η μικρή Άνα απέδειξε σύντομα ότι όλοι έκαναν λάθος. Ο σκύλος ανάκαμψε πλήρως σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα. Μόλις θεραπεύτηκαν οι ασθένειές της, έδειξε πόσο διαφορετική είναι.

Μετά από λίγες μόνο εβδομάδες ιατρικής περίθαλψης, από το προσωπικό του κτηνιατρείου και των ανάδοχων γονιών της, η Άνα αισθάνεται πολύ καλύτερα. Το τρίχωμά της έχει επανέλθει και έχει μετατραπεί σε ένα χαρούμενο και παιχνιδιάρικο κουτάβι» γράφει η σελίδα του καταφυγίου στο Facebook.

Πηγή: Rescue Dogs Rock NYC, enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση