Άμπερ Χερντ: Με απειλούσαν μετά το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 10:52 Άμπερ Χερντ: Με απειλούσαν μετά το διαζύγιο με τον Τζόνι Ντεπ

Αποκαλύψεις από την ηθοποιό Άμπερ Χερντ.

Απειλές για τη ζωή της δέχθηκε η Άμπερ Χερντ μετά το διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ ενώ αντιμετώπισε και προβλήματα στα επαγγελματικά της, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Η 32χρονη ηθοποιός προχώρησε σε αποκαλύψεις σε άρθρο της στην Washington Post. «Τα γράφω αυτά ως μια γυναίκα που χρειάστηκε να αλλάζω κάθε εβδομάδα τον τηλεφωνικό μου αριθμό γιατί με απειλούσαν για τη ζωή μου τηλεφωνικά».

Όπως υποστηρίζει μετά το διαζύγιο που εκδόθηκε το 2016 ύστερα από ένα χρόνο έγγαμου βίου και τα περιοριστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον του κατηγορώντας τον ηθοποιό για σωματική και λεκτική βία κατά τη διάρκεια του γάμους τους, ένιωθε συνέχεια να απειλείται ενώ έχανε ρόλους και προτάσεις για διαφημίσεις.

Η Άμπερ Χερντ προσθέτει ότι λόγω της κατάστασης έμενε κλεισμένη στο σπίτι της. «Ένιωθα ότι ήμουν κατηγορούμενη στο "δικαστήριο" της κοινής γνώμης και η ζωή μου κρινόταν από απόψεις χωρίς κανέναν έλεγχο» έγραψε χαρακτηριστικά.

«Παράλληλα είχα το προνόμιο να δω σε πραγματικό χρόνο πώς οι θεσμοί προστατεύουν τους άνδρες που κατηγορούνται για κακοποίηση» γράφει η Χερντ υποστηρίζοντας ότι την είχαν βάλει στη «μαύρη λίστα» του Χόλιγουντ και ότι έχασε κινηματογραφικούς ρόλους εξαιτίας του διαζυγίου.

«Πολλοί μου είπαν ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά ως ηθοποιός, ότι θα είμαι στη "μαύρη λίστα"» λέει χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση