H Μαντόνα «έπαθε» Καρντάσιαν – Εμφανίστηκε με τεράστια, παραμορφωμένα οπίσθια [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 11:55 H Μαντόνα «έπαθε» Καρντάσιαν – Εμφανίστηκε με τεράστια, παραμορφωμένα οπίσθια [εικόνες]

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει σε ακραίες, προκλητικές εμφανίσεις, αλλά η Μαντόνα φαίνεται να ξεπέρασε τα όρια με την τελευταία της εμφάνιση on stage.

Συγκεκριμένα, η Μαντόνα τραγούδησε σε γνωστίο gay club της Νέας Υόρκης μαζί με τον 13χρονο της γιο παραμονή Πρωτοχρονιάς και αυτό που κέντρισε τα βλέμματα ήταν τα οπίσθια της, που ομολογουμένως μας θύμιζαν αυτά της Κιμ Καρντάσιαν.

Η «βασίλισσα της ποπ» φημίζεται για το καλλίγραμμο, φουλ γυμνασμένο της σώμα, ωστόσο στην συγκεκριμένη της εμφάνιση τα οπίσθιά της ήταν πολύ μεγαλύτερα απ΄ότι στο παρελθόν.

Κι επειδή στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά η μεγάλη αλλαγή, οι φαν της στο Twitter δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν τα ψεύτικα οπίσθιά της.

Πολλοί ήταν, λοιπόν, που διερωτήθηκαν εξ αρχής τι έπαθαν τα οπίσθια της Μαντόνα.

Αλλοι εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απόφαση της 60χρονης σταρ να «παραμορφώσει» το σώμα της, τοποθετώντας εμφυτεύματα, ενώ άλλοι ανέφεραν πως είναι πολύ πιθανό η ποπ καλλιτέχνις να έχει τοποθετήσει μαξιλαράκια.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση