Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο νέος βασιλικός ρόλος της Μέγκαν Μαρκλ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 14:09 Ο νέος βασιλικός ρόλος της Μέγκαν Μαρκλ

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέδωσε την αναδοχή οργανισμών στη δούκισσα του Σάσεξ.

Η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα γίνει ανάδοχος τεσσάρων εθνικών οργανισμών και φιλανθρωπικών οργανώσεων, ανάμεσά τους το Εθνικό Θέατρο και οργανώσεις που υποστηρίζουν τις γυναίκες και την καλή διαβίωση των ζώων, προκειμένου να αγωνιστεί για πολύ αγαπημένους της σκοπούς.

Η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ παρέδωσε την αναδοχή του Εθνικού Θεάτρου και της Ένωσης Πανεπιστημίων της Κοινοπολιτείας, την οποία είχε επί δεκαετίες, στην 36χρονη Μέγκαν η οποία παντρεύτηκε τον εγγονό της, τον πρίγκιπα Χάρι, τον περασμένο Μάιο.

Η δούκισσα του Σάσεξ θα γίνει επίσης η ανάδοχος της οργάνωσης Smart Works που βοηθά μακροχρόνια άνεργες γυναίκες καθώς και της οργάνωσης Mayhew που αγωνίζεται για την καλή διαβίωση των ζώων.

«Η Δούκισσα είναι ενθουσιασμένη που αναλαμβάνει την αναδοχή εθνικών και οργανώσεων βάσης που αποτελούν μέρος της δομής του Ηνωμένου Βασιλείου και ανυπομονεί να συνεργαστεί με αυτές ώστε να προσελκύσει περισσότερο την προσοχή της κοινής γνώμης στους σκοπούς τους», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε ότι έχει το προνόμιο να υποδέχεται τη Μέγκαν, μια Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό που πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά Suits πριν παντρευτεί τον Χάρι.

«H Δούκισσα διακατέχεται όπως και εμείς από τη βαθιά πεποίθηση ότι το θέατρο έχει τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους από όλες τις κοινότητες και τα κοινωνικά στρώματα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά μαζί της τα επόμενα χρόνια», είπε ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, ο Ρούφους Νόρις.

Η Μέγκαν, που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, θα επισκεφθεί σήμερα την Smart Works.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ