Ο «Μaster Chef» Γιάννης Αποστολάκης είναι γιος του νέου υπουργού Άμυνας! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 19:51 Ο «Μaster Chef» Γιάννης Αποστολάκης είναι γιος του νέου υπουργού Άμυνας! [pics]

Ο νέος ΥΠΕΘΑ, μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου, είναι ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. Διαβάζοντας το βιογραφικό του αρχηγού του ΓΓΕΘΑ εντοπίσαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία, η οποία δεν έχει να κάνει με την πολιτική. Ο ναύαρχος έχει δύο γιους και, μάλιστα, ο ένας από αυτούς να είναι γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό, ενώ μετρά αρκετά χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας.

Αυτός, λοιπόν δεν είναι άλλος από τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, ο οποίος συστήθηκε μέσα από τον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής «Master Chef«, ενώ φέτος παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ την ταξιδιωτική σειρά «Θαλασσόλυκοι» , η οποία είναι γυρισμένη σε ένα ιστιοπλοϊκό, παρέα με τον πρωταθλητή κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκο και την ραδιοφωνική παραγωγό Κάλια Ελευθερίου. Μάλιστα, έχει και τη δική του στήλη μαγειρικής στην εκπομπή «DOT» του ΣΚΑΪ.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Γιάννης Αποστολάκης είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στους γονείς του, Δέσποινα και Ευάγγελο, τονίζοντας ότι τον μεγάλωσαν πολύ σωστά, με αρχές.

«Δεν είχαμε τα τρελά λεφτά στο σπίτι, αλλά ποτέ δεν μας έλειψαν τα βασικά αγαθά. Μπορεί να μην είχα τα χιλιάδες παιχνίδια που ήθελα και ζητούσα, αλλά είχαμε όσα ακριβώς χρειαζόμασταν. Δεν με κακόμαθαν οι γονείς μου -και ευτυχώς, δηλαδή. Ο πατέρας μου είναι ναυτικός και η μητέρα μου έχει μια σχολή με καταδύσεις στο Ρέθυμνο -κανονικοί άνθρωποι, νορμάλ εισοδήματα. Νιώθω πολύ τυχερός για την οικογένειά μου, γιατί με μεγάλωσαν με καλές αρχές και πρότυπα. Αν και ως παιδί ήμουν… κάπως», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πώς, πριν τα τηλεοπτικά του, ο Γιάννης σπούδαζε στα Χανιά μηχανικός φυσικών πόρων και περιβάλλοντος, αλλά εγκατέλειψε γρήγορα τη σχολή του, όταν ερωτεύτηκε τη μαγειρική.

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση