The Voice of Greece: Ποιος ήταν ο 24χρονος Δαυίδ Καναβός που πέθανε ξαφνικά [pics,video]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 20:02 The Voice of Greece: Ποιος ήταν ο 24χρονος Δαυίδ Καναβός που πέθανε ξαφνικά [pics,video]

Ο θάνατος του νεαρού καλλιτέχνη σε ηλικία 24 ετών προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Ο Δαυίδ Καναβός έπασχε από ανοσοανεπάρκεια και έχασε τη μάχη με τη ζωή του σε τόσο νεαρή ηλικία, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένειά του και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής είχε εντυπωσιάσει τους κριτές του The Voice στα Blind Auditions με την ερμηνεία του στο τραγούδι Thinking Out Loud. Τον διεκδίκησαν και οι τέσσερις κι εκείνος επέλεξε να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Μάλιστα, μερικό καιρό αργότερα, ο Πάνος Μουζουράκης τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του.

Ο Δαυίδ Καναβός σπούδασε Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ωστόσο πάντα η μεγάλη του αγάπη αποτελούσε το τραγούδι. Γι’ αυτό και δήλωσε συμμετοχή στο The Voice of Greece για να κυνηγήσει το όνειρό του. Το moto του, όπως γράφει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ήταν «Ζήσε τη κάθε μέρα με το κεφάλι ψηλά και να σκέφτεσαι πάντα θετικά»! Μάλιστα, τον Νοέμβρη του 2018 είχε τα γενέθλιά του και πλήθος φίλων του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά». Δυστυχώς δύο μήνες μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Δαυίδ Καναβός αποχώρησε στο 2ο live του The Voice, στις 7 Δεκεμβρίου 2017.

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση