Η Ριάνα δεν αστειεύεται: έκανε μήνυση στον πατέρα της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 12:02 Η Ριάνα δεν αστειεύεται: έκανε μήνυση στον πατέρα της!

Η ποπ σταρ δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις με τον Ρόναλντ Φέντι. Τώρα έφτασαν στο απροχώρητο και φταίει εκείνος.

Νομικά κινήθηκε εναντίον του πατέρα της, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει περίπτωη να ανεχθεί τίποτα. Αυτό που εξόργισε τη Ριάνα και την οδήγησε σε αυτή την απόφαση είναι ότι ο πατέρας της φέρεται να χρησιμοποίησε το επώνυμο της οικογένειας τους -κάτι που η ίδια χρησιμοποιεί ως brand- και τη σχέση τους για να κάνει τη δική του επιχείρηση.

Ο Ρόναλντ Φέντι δημιούργησε το 2017 μια επιχείρηση με την επωνυμία Fenty Entertainment. Μόνο που η Ριάνα έχει ήδη δώσει αυτό το όνομα σε δικές της επιχειρήσεις, ανάμεσά τους και πολύ επιτυχημένη εταιρία καλλυντικών.  

Η ποπ σταρ ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της θέλει να εκμεταλλευτεί τη φήμη της. Το θέμα όμως γίνεται βαρύτερο, αφού υποστηρίζει ότι ο Ρόναλντ μαζί με τον συνέταιρό του δηλώνουν ψευδώς ότι είναι μάνατζέρ της και προσπάθησαν να "κλέισουν" συναυλίες έναντι 15εκ. δολαρίων.

Η τραγουδίστρια τονίζει ότι είχε κάνει τις προειδοποιήσεις της στον πατέρα της, αλλά εκείνος δεν σταματάει να βγάζει χρήματα με απάτες σε βάρος της. Οι σχέσεις πατέρα και κόρης είναι κακές και έχουν δοκιμαστεί δεκάδες φορς: ο Ρόναλντ Φέρι υπήρξε αλκοολικός και εθισμένος στην κοκαΐνη για μεγάλο χρονικό διάστημα και η ίδια η Ριάνα είχε εξομολογηθεί ότι ήταν βίαιος με τη μητέρα της όλο το διάστημα του γάμου τους μέχρι και το διαζύγιό τους.  

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση