Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Λύνει» τη σιωπή του πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Φαίη Ξυλά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 10:06 Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Λύνει» τη σιωπή του πρώτη φορά για τον χωρισμό του με τη Φαίη Ξυλά

Σαν «βόμβα» έπεσε στην εγχώρια showbiz πως η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος πήραν την απόφαση να χωρίσουν έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός γιου, του Πάρη, καταφέρνοντας μάλιστα να κρατήσουν μυστικά τα νέα δεδομένα στην προσωπική ζωή τους για πολύ καιρό. Ο ταλαντούχος ηθοποιός σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μιλά στην εφημερίδα Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη για τον χωρισμό του από τη Φαίη Ξυλά αλλά και για τους λόγους που τους οδήγησαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους. Παράλληλα αποκαλύπτει αν υπήρξε ή όχι τρίτο πρόσωπο και αν θα έπαιρνε την απόφαση να ξαναπαντρευτεί.

Να ξεκινήσουμε από τη «βόμβα» πως δεν είστε πια μαζί με τη Φαίη Ξυλά, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Με τη Φαίη επιλέξαμε να ρίξουμε την αυλαία του γάμου μας ήσυχα και ωραία.

Κανείς από όσους σας είχε ζήσει από κοντά δεν θα πίστευε ότι θα έπεφτε κάποια στιγμή η αυλαία αυτή. Τι έφταιξε;

Δεν έχει σημασία να σταθούμε στο τι μας οδήγησε στην απόφαση αυτή. Αυτό αφορά μόνο εμάς. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω για το θέμα είναι πως με τη Φαίη διατηρούμε μια εξαιρετική επαφή – κυρίως λόγω του παιδιού μας, του Πάρη, αλλά όχι μόνο αυτού. Έζησα ευτυχισμένος πλάι της και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Πρόκειται, λοιπόν, για έναν βελούδινο χωρισμό, όπως λες. Δεν υπήρξε άλλο αίτιο γι’ αυτόν, πέρα από την όποια φθορά πιθανότατα φέρνει ο χρόνος;

Κανένα άλλο αίτιο! Δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο ούτε κάτι άλλο. Υπήρξε η φθορά του χρόνου, που αναφέρεις. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη ήταν η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα την λατρεύω, κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό «δώρο» της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό.

Προχώρησες σε κάποια άλλη σχέση μετά τον χωρισμό σου από τη Φαίη;

Όχι, είμαι μόνος μου και έχω ρίξει όλο το βάρος μου στη δουλειά. Μετά από 15 χρόνια σε μία τόσο δυνατή σχέση, θα ήταν λάθος να μπω σε άλλη.

Έναν δεύτερο γάμο θα έκανες ή όχι;

Όχι. Δεν νομίζω ότι θα έκανα άλλον.

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση