Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση στις φήμες περί σχέσης με τον Τούρκο παραγωγό και το ενδεχόμενο οικογένειας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 11:49 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση στις φήμες περί σχέσης με τον Τούρκο παραγωγό και το ενδεχόμενο οικογένειας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz! Η ξανθιά παρουσιάστρια, λίγες μέρες πριν το φινάλε του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει έρθει πιο κοντά με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali, ενώ μίλησε για όλα όσα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια αλλά και για το αν σκέφτεται να αποκτήσει οικογένεια.

Όπως και οι περισσότερες γυναίκες, έτσι και η Κωνσταντίνα παραδέχεται πως έχει κάνει στιλιστικά λάθη. Λάθη που την έκαναν καλύτερη. “Φυσικά και έχω κάνει λάθος επιλογές σε εμφανίσεις μου. Κατά καιρούς έκανα επιλογές ρούχων που δεν ταίριαζαν στον σωματότυπό μου. Μεγαλώνοντας, όμως, βρίσκω την ταυτότητά μου, ενώ αγαπώ και αποδέχομαι το σώμα μου. Νιώθω ωραία με αυτό. Φυσικά και έχω πειραματιστεί με την εμφάνισή μου, αλλά σε λογικά πλαίσια. Ποτέ δεν έκανα ακραίες αλλαγές, γιατί είμαι κάπως κρυφοσυντηριτική”, αναφέρει γελώντας.

Τον Σεπτέμβριο έκλεισε τα 31 της χρόνια και νιώθει πιο σίγουρη και αλλά και πιο ισορροπημένη όσον αφορά τον χαρακτήρα της. “Αισθάνομαι ότι εξελίσσομαι μέσα από διάφορες καταστάσεις που έχω ζήσει μέχρι στιγμής. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή μου και, όσο περνάει ο καιρός, αισθάνομαι ότι προχωράω μπροστά και παίρνω πολύτιμα εφόδια, τα οποία με βοηθούν σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Μου αρέσει να ανακαλύπτω μονοπάτια που δεν έχω περπατήσει και με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι νιώθω πολύ καλύτερα από όταν ήμουν 25-26 χρονών. Θέλω να πιστεύω πως τα τελευταία χρόνια έχω βρει έναν τρόπο σκέψης που μου ταιριάζει τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Διεκδικώ αυτά που θέλω, εκφράζομαι και κάνω την πλάκα μου εκεί που πρέπει. Είμαι εξωστρεφής, αλλά εκεί που αισθάνομαι εγώ καλά. Κάποια στιγμή είχα χάσει την Κωνσταντίνα. Ειδικά στο τηλεοπτικό μου ξεκίνημα, δεν ήμουν ο εαυτός μου. Είχα απειρία και δεν ήξερα πως να κινηθώ στο συγκεκριμένο χώρο, με αποτέλεσμα να μην είμαι εγώ”, ξεκαθαρίζει.

Αυτές τις μέρες έχει γίνει μεγάλο θέμα στα media, η φήμη που τη θέλει να έχει έρθει κοντά με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali. “Τα media δεν με κανάκεψαν ποτέ, ούτε με έβαλαν απέναντι. Από την άλλη, ο καθένας κάνει την δουλειά του. Εγώ κάνω τη δική μου με αξιοπρέπεια, με σεβασμό και με όλα όσα πρεσβεύει η δική μου στάση ζωής. Δεν μπορώ να κάθομαι και να απαντάω σε φήμες και δημοσιεύματα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Έτσι αντιμετώπισα και τη συγκεκριμένη φήμη όταν με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. Στο παρελθόν ήμουν ιδιαίτερα διστακτική με τους δημοσιογράφους. Πλέον διακωμωδώ τις καταστάσεις που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Πάντα απαντώ μέσα από την δουλειά μου και τη σιωπή μου όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτε δεν μου χαρίστηκε και τίποτα δεν μου ήρθε ουρανοκατέβατο. Σε κανέναν δεν δίνεται κάτι μόνο για τα ωραία του τα μάτια. Όλες οι δουλειές απαιτούν μόχθο, διεκδίκηση και αγώνα, ώστε να υπάρχει διάρκεια στο χρόνο”, τονίζει.

Δεν βάζω ποτέ ταμπέλες. Μπορεί μια γυναίκα να αισθανθεί την ανάγκη να κάνει οικογένεια σε μικρή ηλικία. Η ζωή είναι από μόνη της σοφή και σου δείχνει τον δρόμο. Το ότι είμαι 31 δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να με αγχώσει. Μου αρέσει η έννοια της οικογένειας, διότι προέρχομαι από μία εξαιρετικά δεμένη οικογένεια, που είναι για μένα πρότυπο. Θα ήθελα κάποια στιγμή να με αξιώσει ο Θεός να κάνω τα δικά μου παιδιά”.

Μολονότι δεν μιλάει για την προσωπική της ζωή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρόσφατα αναφέρθηκε στην τελευταία της σχέση που έγινε γνωστή. Μάλιστα αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή Μαζί Σου στο ΣΚΑΪ ότι με το συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν έτοιμοι να παντρευτούν. «Βρέθηκα σε ένα φιλικό περιβάλλον και ένιωσα άνετα. Βέβαια, στη συγκεκριμένη συζήτηση που κάναμε με την Τατιάνα έπαιξε μεγάλο ρόλο ο χρόνος που έχει περάσει. Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και, όταν περνάει ένα χρονικό διάστημα, βλέπεις ορισμένα πράγματα διαφορετικά και ενδεχομένως μπορείς να μιλήσεις και να τοποθετηθείς για πράγματα και καταστάσεις. Γι’ αυτό και μίλησα. Είπα την αλήθεια μου, όπως κάθε άνθρωπος που του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν ευδοκιμούν όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Κάθε τέλος είναι μια αρχή και, αν το δεις από τη θετική του πλευρά, θα δυναμώσεις».

Εκείνη είναι ανοιχτή στο να ερωτευτεί και να κάνει μια σχέση; «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Μου αρέσει που υπάρχω μέσα από την επαγγελματική μου ζωή και είμαι πολύ γεμάτη και ικανοποιημένη με αυτό. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει στη ζωή μου όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου. Πάντως, αν θέλεις να προστατέψεις κάτι και να μη δει τα φώτα της δημοσιότητας, μπορείς να το κάνεις όποιος και να είσαι» αρκείται να πει, χωρίς να επιθυμεί να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση