Άννα Γουίντουρ: Με απαράμιλλο στιλ για πρώτη φορά στο Australian Open

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 11:43 Άννα Γουίντουρ: Με απαράμιλλο στιλ για πρώτη φορά στο Australian Open

Η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια του ομίλου Conde Nast, Άννα Γουίντουρ βρίσκεται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας λίγο πριν από την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. 

Ως λάτρης του τένις, η Γουίντουρ παρακολουθεί αγώνες στα κορτ και όπως είπε η ίδια είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί από κοντά το συγκεκριμένο τουρνουά. Πάντα με απαράμιλλο στιλ. 

Ωστόσο, ο λόγος που βρίσκεται εκεί δεν είναι μόνο για να απολαύσει τους αγώνες, αλλά και επειδή θα  τιμηθεί στο AO Inspirational Series την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου.

Η Άννα Γουίντουρ, η οποία θεωρείται μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του κόσμου της μόδας θα είναι κεντρική ομιλήτρια στο AO Inspirational Series, μια εκδήλωση που έχει ως στόχο να τιμήσει τα επιτεύγματα των γυναικών σε όλες τις πτυχές της ζωής και επίσης να φωτίσει ζητήματα ισότητας των φύλων.

Σε αναγνώριση των επιτευγμάτων της η Άννα Γουίντουρ θα τιμηθεί σε ειδική τελετή στο Rod Laver Arena μεταξύ των δύο ημιτελικών αγώνων γυναικών.

«Ως θαυμάστρια του τένις σε όλη τη ζωή μου, η οποία έχει περάσει χρόνια παρακολουθώντας το τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας, αμέτρητες ώρες της ημέρας και της νύχτας στη Νέα Υόρκη και αλλού, χαίρομαι που θα επισκεφθώ τη Μελβούρνη για να δω το πρώτο μου Australian Open», δήλωσε η Γουίντουρ πριν ακόμα βρεθεί στην Αυστραλία.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μιλήσω για τη μετασχηματιστική επίδραση των γυναικών στο παιχνίδι, τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός, το τι έχει επιτευχθεί, καθώς και τις προκλήσεις που απομένουν», τόνισε η αρχισυντάκτρια του Vogue.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση