Master Chef: η στιγμή της πρεμιέρας που έγινε viral- Χαμός με παίκτη-κριτή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 15:11 Master Chef: η στιγμή της πρεμιέρας που έγινε viral- Χαμός με παίκτη-κριτή

Ο Χρήστος Μπάρκας, ένας διαγωνιζόμενος που ξεχώρισε από το πρώτο επεισόδιο,  μαγείρεψε παναρισμένα βατραχοπόδαρα με άγρια χόρτα.

Ένας άνθρωπος που έδειξε πόσο καλά ξέρει τις πρώτες ύλες του, αλλά πολύ συγκεκριμένος στις εμπειρίες του. Το πιάτο κατάφερε να του χαρίσει μία ποδιά και στο Διαδίκτυο ένα viral στιγμιότυπο, μία στιγμή ασυνεννοησίας ανάμεσα σε εκείνον και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Ο κριτής προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι το πρόβλημα που υπήρχε σχετιζόταν με το καλό καθάρισμα των χόρτων,ώστε να μην έχουν καθόλου χώμα, δίνοντάς του να δοκιμάσει από το πιάτο που είχε ετοιμάσει. «Το κρατς;» τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης. για να έρθει η απάντηση: «Το κράτησα λίγο ελαφρώς».

«Όχι, όχι το κρατς που κάνει μέσα, είναι χώμα, δεν σου λέω ότι το κράτησες», εξήγησε με πολύ γλυκιά διάθεση ο κριτής, για να του απαντήσει ο Χρήστος Μπάρκας με απίστευτη αθωότητα: «Στα Γιάννενα εμείς τις λέξεις τις κόβουμε».

Δείτε το βίντεο:

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση