Spoiler - My Style Rocks: Αυτές είναι οι 6 φιναλίστ που έφτασαν στον τελικό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 10:41 Spoiler - My Style Rocks: Αυτές είναι οι 6 φιναλίστ που έφτασαν στον τελικό

Ο μεγάλος τελικός του My Style Rocks πλησιάζει και θα προβληθεί την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα καλησπερίσει το τηλεοπτικό κοινό για τελευταία φορά και έξι παίκτριες θα μονομαχήσουν για τον τίτλο.

Το πρώτο γύρισμα έχει ήδη πραγματοποιηθεί, ενώ το δεύτερο μέρος του reality μόδας θα μεταδοθεί live και το κοινό θα δώσει την δική του ψηφοφορία για την αγαπημένη του παίκτρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso οι έξι φιναλίστ θα είναι η Φωτεινή Τράκα, η Ιωάννα Σιαμπάνη, η Χριστίνα Παπαδέλη, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η Μαρία Λέκκα και η Νίνα Παπαιώαννου.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και της κριτικής επιτροπής θα αναδείξουν την μεγάλη νικήτρια.

Το Gala του τελικού έχει ως θέμα «Βασίλισσες» και στο ρόλο του τέταρτου κριτή θα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ την διασκέδαση θα αναλάβει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Όπως διαβάζουμε στο ίδιο δημοσίευμα, αρκετά κορίτια που δεν έφτασαν στον τελικό έχουν εκφράσει παράπονα περί ευνοϊκής μεταχείρισης συγκεκριμένων παικτριών από τους κριτές. 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση