Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Rafael Nadal: Παντρεύεται σε λίγους μήνες την αγαπημένη του, Mery Perello!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 16:39 Rafael Nadal: Παντρεύεται σε λίγους μήνες την αγαπημένη του, Mery Perello!

Ο Rafael Nadal, είναι από τους πιο διάσημους τενίστες του κόσμου. Στο Australian Open, ήταν ο μεγάλος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά, που τον απέκλεισε από τον μεγάλο τελικό. Ο 32χρονος τενίστας, δεν κατάφερε όμως να κερδίσει και τον Σέρβο Novak Djokovic και έτσι κατέκτησε την δεύτερη θέση του τουρνουά.

Ο Rafael όλα αυτά τα χρόνια έχει δίπλα του την αγαπημένη του Mery Perello, η οποία τον στηρίζει στους στόχους του και στα επαγγελματικά του σχέδια. Το ερωτευμένο ζευγάρι, είναι μαζί 14 χρόνια και σε λίγους μήνες, όπως αναφέρει η Daily Mail, πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αφού πριν από 8 μήνες, ο διάσημος τενίστας έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του, στην Ρώμη. Ο Rafael και η Merry πλέον βιάζονται να παντρευτούν, γιατί θέλουν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

Ο Ισπανός τενίστας και η 30χρονη επιχειρηματίας σχεδιάζουν να γίνει ο γάμος τους σε μία ρομαντική τελετή στην Μαγιόρκα, έχοντας δίπλα τους μόνο τους καλούς τους φίλους και τις οικογένειες τους.

Πηγή: tlife.gr