Jennifer Lopez: Απέχει από τη ζάχαρη και μας δείχνει το αποτέλεσμα με μία σέξι φωτογραφία!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 19:40 Jennifer Lopez: Απέχει από τη ζάχαρη και μας δείχνει το αποτέλεσμα με μία σέξι φωτογραφία!

Η Jennifer Lopez είναι μία από τις πιο σέξι τραγουδίστριες παγκοσμίως. Εδώ και χρόνια είναι στην κορυφή της λίστας των πιο όμορφων γυναικών του πλανήτη και όχι άδικα. 

Το καλλίγραμμο σώμα της, οι πληθωρικές καμπύλες της και τα σαγηνευτικά χαρακτηριστικά του προσώπου της έχουν μαγέψει τους θαυμαστές της και κάθε φωτογραφία που κοινοποιεί κυριολεκτικά «ρίχνει» το instagram.

Πριν λίγες ώρες, η εκρηκτική τραγουδίστρια, ανέβασε μία φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram, που την δείχνει να ποζάρει μπροστά από το τζάκι φορώντας μόνο ένα κολάν και ένα σουτιέν. Η J.Lo για δέκα μέρες κάνει αποτοξίνωση από την ζάχαρη και τους υδατάνθρακες και ενθουσιασμένη έδειξε τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της στους θαυμαστές της.

«Ημέρα 9η και αισθάνομαι…πως δεν μπορώ να περιμένω να έρθει η 10η μέρα» έγραψε η τραγουδίστρια και απέσπασε πάνω από 3 εκατομμύρια likes, ενώ  το σχόλιο του συντρόφου της Alex Rodriguez ήταν: «Ποιος την χάρη μου».

tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση