Οργιάζει ο βρετανικός τύπος: Ψεύτικη η φουσκωμένη κοιλιά της Μαρκλ [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 13:00 Οργιάζει ο βρετανικός τύπος: Ψεύτικη η φουσκωμένη κοιλιά της Μαρκλ [Βίντεο]

Συνωμοσιολόγοι, δημοσιογράφοι και ειδικοί στα ειδικά εφέ, μιλούν για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων 50 ετών που θα συγκλονίσει το Μπάκιγχαμ.

Η εκπομπή “Happy Day”, πρόβαλε το πρωί της Δευτέρας ένας ρεπορτάζ, σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν στον βρετανικό τύπο και, θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ να μην είναι πραγματικά έγκυος.

«Τα δημοσιεύματα στον Βρετανικό τύπο “πέφτουν βροχή”, για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Σάσεξ προκαλώντας εγκεφαλικό στο παλάτι. Συνωμοσιολόγοι, δημοσιογράφοι και ειδικοί στα ειδικά εφέ, μιλούν για το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων 50 ετών που θα συγκλονίσει το Μπάκιγχαμ. 

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η Μέγκαν Μαρκλ όχι μόνο δεν είναι έγκυος, όχι μόνο έχει βρει ήδη παρένθετη μητέρα αλλά έχει στήσει και μία τεράστια βιομηχανία απάτης για να πείσει το βρετανικό λαό πως είναι έγκυος, χρησιμοποιώντας μία κοιλιά ακριβώς ίδια με αυτή που χρησιμοποιούν στις ταινίες». 

Δείτε παρακάτω ένα από τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν παρουσιάζοντας και τις σχετικές «αποδείξεις»...

Φωτογραφίες: Reuters 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση