Βασίλης Σίμος: Δεν φαντάζεσαι ποιος πασίγνωστος Έλληνας είναι κολλητός του νέου παίκτη του Survivor! (pics)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 22:42 Βασίλης Σίμος: Δεν φαντάζεσαι ποιος πασίγνωστος Έλληνας είναι κολλητός του νέου παίκτη του Survivor! (pics)

Μετά τον τραυματισμό του στον στίβο μάχης του Survivor, ο Δημήτρης Μαργαρίτης αποχώρησε αναγκαστικά από το ριάλιτι επιβίωσης. Την περασμένη Κυριακή, μετά την ψηφοφορία και του κοινού, της πόρτα της εξόδου είδε και η Ντέμη Τσαγανού, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να αγωνίζεται με έναν ακόμα παίκτη λιγότερο συγκριτικά με την τουρκική.

Ωστόσο, από το βράδυ της Τετάρτης, στην ομάδα των Ελλήνων έχει ενταχθεί ένας νέος παίκτης, ο οποίος δεν μας είναι τελείως άγνωστος. Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμο, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στα πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών του πρώην Epsilon Tv και νυν Open Tv, όπως «Παιδιά από σπίτι» και «Αποκαλυπτικά».

O γοητευτικός νεαρός ασχολείται με το modeling και τον αθλητισμό, ενώ εργάζεται και στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίου ψαριών. Μάλιστα, είναι κάτοχος του τίτλου Mr Hellas 2018, ενώ έχει διακριθεί και στο body building.

Βέβαια, ο 27χρονος είναι μια οικεία παρουσία και για τους χρήστες του Instagram, καθώς εκτός από το ότι διαθέτει ένα λογαριασμό με αρκετές εντυπωσιακές και sexy φωτογραφίες, φιγουράρει συχνά και στο προφίλ ενός από τους πιο ωραίους άντρες της ελληνικής showbiz, καθώς είναι κολλητός του.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες και βίντεο με τα… κατορθώματά τους. Έτσι, λοιπόν, χθες το βράδυ, ο Άδωνις του modeling θαύμασε τον καλό του φίλο στην τηλεόραση και ως λάτρης των social media έκανε στα InstaStories του την παρακάτω ανάρτηση:

Εμείς κάναμε ένα scroll down στο προφίλ του Βασίλη Σίμου στο Instagram, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει βγάλει ο νέος παίκτης του Survivor με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Οι δυο τους ποζάρουν μαζί σε κοσμικές εξόδους, στο γυμναστήριο, αλλά και στην παραλία… κόβοντας ανάσες.

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση