Survivor: Έριξε “βόμβα” στο Πανόραμα η Ντέμη Τσαγανού! Άφωνοι έμειναν στην εκπομπή…

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 22:14 Survivor: Έριξε “βόμβα” στο Πανόραμα η Ντέμη Τσαγανού! Άφωνοι έμειναν στην εκπομπή…
Τι είπε η παίκτρια και προκάλεσε ερωτηματικά;

Η Ντέμη Τσαγανού, που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor, έριξε… βόμβα μέσα από ένα βίντεο με δηλώσεις της που προβλήθηκε στο Πανόραμα. Η Ελληνίδα παίκτρια μίλησε για την αποχώρησή της και εξέφρασε την πικρία της που ψηφίστηκε από τον Τόνι. Στο τέλος του μηνύματός της, ωστόσο, έκανε λόγο για μια ανατροπή που μας άφησε άφωνους.

«Αποφάσισα να σας στείλω αυτό το βίντεο γιατί ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ τα συναισθήματά μου μαζί σας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που κατάφερα να ζήσω αυτό το όνειρο που λέγεται Survivor έστω και για λίγο. Από την άλλη όμως αισθάνομαι πικρία και αδικία που κόπηκε τόσο απότομο όλο αυτό. Αισθάνομαι πικρία γιατί έδειξα ότι έχω δυνατότητες και είχα πράγματα να δώσω στην ελληνική ομάδα. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν τα είδαν αυτά σε μένα και μιλάω συγκεκριμένα για τον Τόνι, ο οποίος πήρε μια απόφαση να με θέσει σε υποψηφιότητα. Και δυστυχώς τη στιγμή που ο κόσμος καλούνταν να ψηφίσει, δυστυχώς εγώ δεν είχα προλάβει να δείξω ποια πραγματικά είμαι.

Έχω λάβει αρκετά μηνύματα και αρκετή αγάπη από τον κόσμο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Πραγματικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ανυπομονώ πάρα πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα, στους δικούς μου ανθρώπους που όλο αυτό το διάστημα μου έστελναν τη θετική τους ενέργεια και την αγάπη τους. Και σύντομα θα έρθω και σε εσάς γιατί πραγματικά έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Και τέλος θέλω να κλείσω με ένα ερωτηματικό. Μήπως τελικά το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αντί για την Ελλάδα γυρίσω πάλι πίσω στην καλύβα; Ποιος ξέρει;», είπε η Ντέμη Τσαγανού.

πηγή: zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση