Ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζει το βιβλίο της ζωής του - Πού θα πάνε τα έσοδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 16:30 Ο Βασίλης Καρράς ετοιμάζει το βιβλίο της ζωής του - Πού θα πάνε τα έσοδα

Σπάνιες στιγμές του μέσα στις σελίδες του βιβλίου με το όνομά του, που αναμένεται τον Απρίλιο.

Έχει διαγράψει μία πορεία, που έφτασε στην κορυφή, η οποία μετράει 30 και πλέον χρόνια. Οι επιτυχίες του τεράστιες και καθόλου τυχαία όλοι μιλούν για αυτόν λέγοντας ότι είναι κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής.  Τώρα, αποφάσισε να κυκλοφορήσει το παρθενικό του ανάγνωσμα, με τίτλο το όνομα του, "Βασίλης Καρράς".

Για τί πρόκειται; Στις σελίδες τους θα περιλαμβάνονται οι στίχοι 180 τραγουδιών του, τα οποία είτε έχει ερμηνεύσει ο ίδιος είτε έχουν τραγουδήσει συνάδελφοί του. Ανάμεσά τους θα συμπεριληφθούν και πολλά ανέκδοτα κομμάτια, με στίχους οι οποίοι δεν τραγουδήθηκαν ποτέ δημόσια και βγήκαν από το συρτάρι μόνο για να διαβαστούν.

Σύμφωνα με την espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου, μαζί με το βιβλίο, θα υπάρχει και ένα cd με ηχογραφημένη συνέντευξη του καλλιτέχνη στον δημοσιογράφο και επί πολλά χρόνια καλό του φίλο Νίκο Δημαρά. Ο Βασίλης Καρράς σε μία σπάνια εξομολόγησή του, δίνει για πρώτη φορά απαντήσεις σε 30 διαφορετικές ερωτήσεις σχετικά με τη ζωή του.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου του, το οποίο αναμένεται να βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις αρχές Απριλίου και θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μάλλιαρη, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στη δημιουργία ενός κοινωφελούς ιδρύματος, της "Στέγης του Τραγουδιστή" στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα φιλοξενεί τραγουδιστές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση