Meghan Markle: Τα αρνητικά σχόλια των Βρετανών για το πανάκριβο baby shower!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 11:35 Meghan Markle: Τα αρνητικά σχόλια των Βρετανών για το πανάκριβο baby shower!

Τα όσα έχουν καταγραφεί από τα μίντια στη Νέα Υόρκη, που παρακολουθούσαν στενά κάθε κίνηση της Meghan Markle, ενόχλησαν πίσω στη Βρετανία, όπου η βασιλική οικογένεια αποφεύγει προσεκτικά κάθε επιδεικτική κίνηση που θα προκαλούσε το κοινό αίσθημα.

 

Η σουίτα στο ξενοδοχείο The Mark, όπου έμεινε η δούκισσα του Σάσεξ, στοίχισε 66.000 ευρώ την ημέρα, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ενώ θεωρείται πως η σουίτα του ξενοδοχείου που κλείστηκε για το πάρτι είναι η ακριβότερη διαμονή στη Νέα Υόρκη.




Επιπλέον, η Meghan Markle, που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ, αν και δηλώνει δημοσίως ότι στηρίζει κάθε δράση για τη διάσωση του περιβάλλοντος.

Μόνο η πτήση του τζετ είχε κόστος 100.000 δολάρια, αν και αυτό φέρεται να ήταν δώρο από φίλο της που ανέλαβε τη μεταφορά της για την έκπληξη που είχαν προετοιμάσει στη Νέα Υόρκη.

«Μπορείτε να είστε φιλάνθρωπος δημοσίως και να ζείτε ως Ρωμαία αυτοκράτειρα στην ιδιωτική σας ζωή;» είναι το ερώτημα που θέτει η Daily Mail και συνεχίζει ρωτώντας «τι πιστεύει η βασίλισσα Ελισάβετ για αυτό το πανάκριβο ταξίδι». Ακόμα κι ορισμένοι φανς της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους για την τόσο μεγάλη σπατάλη χρήματος μέσα σε λίγες μέρες.

Ωστόσο το Vanity Fair αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως το πανάκριβο baby shower που από μόνο του έφτασε το κόστος των 200.000 δολαρίων, διοργανώθηκε και πληρώθηκε από την τενίστρια Serena Williams, την στενή φίλης της Meghan Markle. Η συντηρητική εφημερίδα The Times υπογραμμίζει ότι πίσω από όλη αυτήν «την αγανάκτηση» κρύβεται ενδεχομένως μια πολιτισμική παρεξήγηση. Για ορισμένους Βρετανούς «η απλή ιδέα του baby shower— αμερικανικής εισαγωγής— μοιάζει ανάρμοστη» σημειώνει η εφημερίδα.

 

Πηγή: govastileto.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση