Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το δώρο της Meghan Markle στις φίλες της που πήγαν στο baby shower!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 11:40 Το δώρο της Meghan Markle στις φίλες της που πήγαν στο baby shower!

H Meghan Markle διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα Harry.


Ενόψει του ερχομού του μωρού, οι κολλητές της Amal Clooney και Serena Williams διοργάνωσαν ένα ονειρεμένο baby shower.

Το πάρτι έγινε σε ένα από τα penthouses του ξενοδοχείου Mark Hotel το οποίο βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν, στο οποίο η διαμονή το βράδυ αγγίζει τα 75.000 δολάρια. Είναι το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στις ΗΠΑ.
 

 
Οι φίλες της Meghan Markle μπορεί να οργάνωσαν ένα φανταστικό baby shower, ωστόσο, και εκείνη πήγε προετοιμασμένη προσφέροντας ένα δώρο στην καθεμία.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι φίλες της δούκισσας του Σάσεξ έλαβαν δώρο από μία βαλίτσα της εταιρείας Away.

 
Όπως αναφέρει το Cosmopolitan, οι εν λόγω αποσκευές ήταν από τη νέα συλλογή Alchemy, από τις οποίες η ακριβότερη αγγίζει τα 625 ευρώ. Οι βαλίτσες της εν λόγω σειράς βγαίνουν σε τρία χρώματα: ασημί, ροζ χρυσό και στην απόχρωση του χάλυβα.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως μέσα σε πέντε ημέρες ξόδεψε 500.000 ευρώ, διασκεδάζοντας και ψωνίζοντας. Το κόστος του ταξιδιού, όπως σχολίασε πηγή του παλατιού καλύφθηκε από ιδιωτικούς πόρους της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry και όχι από τα χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων.





 
 
Πηγή: govastileto.gr