Καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Χάγκριντ του «Χάρι Πότερ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 21:16 Καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο ο Χάγκριντ του «Χάρι Πότερ»

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός Ρόμπι Κολτρέιν.

Ακόμη και οι γίγαντες λυγίζουν... Ο Ρόμπι Κολτρέιν μπορεί να μην έχει το ύψος του Χάγκριντ που υποδύθηκε στις ταινίες «Χάρι Πότερ» (1,85 είναι ο άνθρωπος), ωστόσο αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια σοβαρά προβλήματα με τα γόνατά του, που τον τελευταίο καιρό τον έχουν καθηλώσει σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο 68χρονος ηθοποιός πάσχει από οστεοαρθρίτιδα και οι πόνοι όλο και χειροτερεύουν. Στην παρακάτω φωτογραφία τον βλέπουμε σε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο St Pancras Renaissance του Λονδίνου, όπου μίλησε για την ατραξιόν Hagrid's Magical Creatures Motorbike Ride στα Universal Studios στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Μιλώντας στη Sun, άνθρωπος του περιβάλλοντος του Κολτρέιν είπε ότι «ο Ρόμπι πονάει μονίμως εδώ και χρόνια, με το γόνατό του ολοένα να χειροτερεύει. Πλέον δεν μπορεί να περπατήσει μόνος του, και κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο μέχρι να κάνει μια ειδική εγχείρηση στην Αμερική».

Οι φίλοι του Χάρι Πότερ που είχαν συγκεντρωθεί προ ημερών έξω από το St Pancras Renaissance Hotel, σοκαρίστηκαν όταν είδαν τον γίγαντα Χάγκριντ σε αυτή την κατάσταση.

reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση