Το βέτο που άσκησε η βασίλισσα Ελισάβετ στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 14:04 Το βέτο που άσκησε η βασίλισσα Ελισάβετ στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Τι τους απαγόρευσε η βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζουν το δικό τους σπιτικό, μακριά από το παλάτι και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ.

Με την μετακόμιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Frogmore House στο Γουίνσδορ, πίστευαν πως οι δυο πρίγκιπες θα αρχίσουν να λειτουργούν ξεχωριστά και με διαφορετικά καθήκοντα καθώς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι και διάδοχος του θρόνου.

Όπως αναφέρει όμως η Ρόγια Νίκαχ, βασιλική ανταποκρίτρια των Sunday Times, ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν πίστευαν πως θα γίνουν εντελώς ανεξάρτητοι από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, κάτι που φυσικά η βασίλισσα Ελισάβετ τους απαγόρευσε.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην Νίκαχ: «Ήθελαν το νοικοκυριό τους να είναι απολύτως ανεξάρτητο από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά τους είπαν όχι. Υπάρχει μια θεσμική δομή που δεν επιτρέπει αυτό το είδος ανεξαρτησίας. Το γενικό αίσθημα είναι πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται υπό την δικαιοδοσία του παλατιού του Μπάκιγχαμ, οπότε δεν μπορούν απλά να σηκωθούν και να φύγουν και να κάνουν τα δικά τους».

Αναφέρει επίσης, ότι οι δυο τους ήθελαν μια «βασιλική ελευθερία» αντί αυτού, όμως θα έχουν απλά το δικό τους σπίτι και τη βάση τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για επίσημα ραντεβού τους.

Μπορεί να θέλανε λοιπόν να κάνουν μεγάλες αλλαγές με την αλλαγή σπιτιού, η πλήρης ανεξαρτησία όμως δεν θα είναι μια από αυτές.

news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση