Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Του πήρε πάνω από 35 δισεκατομμύρια κι αυτός παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 14:46 Του πήρε πάνω από 35 δισεκατομμύρια κι αυτός παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

Τζεφ Μπέζος, Μακένζι Μπέζος και ένα διαζύγιο επικών προδιαγραφών.

Όπως είναι πλέον ευρύτερα γνωστό, ως το πιο ακριβό και πολύκροτο διαζύγιο όλων των εποχών, ο Τζεφ Μπέζος και η εδώ και 25 χρόνια σύζυγός του Μακένζι διευθέτησαν επισήμως και τις τελευταίες εκκρεμότητες του χωρισμού τους.

Παρά τις δύσκολες καταστάσεις που κάθε διαζύγιο επιφέρει, ήταν ο Τζεφ αυτός που διακινδύνευε τα περισσότερα: ένας χωρισμός από τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη έχει πολλές και πολύπλοκες λεπτομέρειες που πρέπει να ρυθμιστούν. Και σε τέτοια ποσά, τα πράγματα κρίνονται στα σημεία.

Η Μακένζι, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, έγινε πλουσιότερη κατά 35,7 δισ. δολάρια, μια αμύθητη περιουσία που τη φέρνει στην τέταρτη θέση των πλουσιότερων γυναικών του κόσμου, σύμφωνα με το Bloomberg, ή ακόμα και στην τρίτη, αν πιστέψουμε την εκτίμηση του Forbes!

Ο Τζεφ εντωμεταξύ παραμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, παρά την απώλεια 35 ολόκληρων δισεκατομμυρίων! Η περιουσία του κυμαινόταν στα 156,1 δισ. δολάρια πριν από τον χωρισμό και σήμερα είναι στα 119 δισ., αρκετά πάντα από τον δεύτερο Μπιλ Γκέιτς και τα δικά του 103 δισ. δολάρια.

Πηγή: newsbeast.gr