Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Δεν φαντάζεσαι ποιον ηθοποιό συνάντησαν στο Παρίσι! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 20:27 Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Δεν φαντάζεσαι ποιον ηθοποιό συνάντησαν στο Παρίσι! [pics]

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι full in love και δεν το κρύβουν πια, σε αντίθεση με τον πρώτο καιρό της σχέσης τους. Φέτος, μάλιστα, το ζευγάρι πέρασε το πρώτο του Πάσχα μαζί, αλλά όχι παραδοσιακά, στην Ελλάδα, όπως θα περίμενε κανείς. Την προηγούμενη εβδομάδα οι δυο τους ταξίδεψαν στο Παρίσι προκειμένου να ζήσουν τον έρωτά του μακριά από όλους και από όλα. Οι δυο ηθοποιοί, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, απολαμβάνουν εδώ και αρκετές μέρες την παραμονή τους στη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ δεν σταματούν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους εκεί.

Κατά την διάρκεια μιας βόλτας τους, ο Γιάννης και η Κατερίνα συνάντησαν έναν αγαπημένο συνάδελφό τους. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Γιάννου, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του «Τζίμη» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η πολυκατοικία». Ο Αλέξανδρος σήμερα είναι 35 ετών και τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει μετακομίσει μόνιμα στο Παρίσι, όπου ασχολείται με το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Φανερά ενθουσιασμένοι από την συνάντησή τους, όλοι μαζί έβγαλαν μια αναμνηστική selfie την οποία δημοσίευσε στα instastories της η Κατερίνα Γερονικολού, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανήρτησε στο προφίλ του μια φωτογραφία που έβγαλε με τον παλιό του γνώριμο, Αλέξανδρο Γιάννου, σχολιάζοντας: «Ένα όνομα μια ιστορία! Σαρώνει το Παρίσι και όλη τη Γαλλία! Είναι ηθοποιάρα, τριπ αντβαιζορ, και πάνω από όλα πολύ καλός φίλος».

Αυτό το… reunion ενθουσίασε του θαυμαστές των ηθοποιών, οι οποίοι τους χάρισαν εκατοντάδες likes.

πηγή:tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση