Μετά τον Πάριο, ποιος; Ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Παλαιολόγου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 15:53 Μετά τον Πάριο, ποιος; Ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Παλαιολόγου

Η σχέση τους άρχισε να συζητιέται μετά από κοινή τους εμφάνιση στη μουσική σκηνή “Γραμμές”,

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στο Happy Day και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έθεσαν, αν και έδειξε μία δυσκολία στην τελευταία. Η ηθοποιός που έχει γυρίσει οριστικά στη σελίδα στη ζωή της μετά από την επανασύνδεση και τον χωρισμό της με τον Γιάννη Πάριο, τώρα είναι πλέον ζευγάρι με τον Σωτήρη Χατζάκη, που ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, έχει βάλει την υπογραφή του σε περισσότερες από 1.000 παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το Μέγαρο Μουσικής, καθώς και στα περισσότερα ΔΗΠΕΘΕ και ιδιωτικά θέατρα της χώρας. Μάλιστα, έχει διατελέσει και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και του Εθνικού Θεάτρου. 

Η σχέση τους άρχισε να συζητιέται μετά από κοινή τους εμφάνιση στη μουσική σκηνή “Γραμμές,” όπου εμφανίζονταν ο Γιώργος Χατζηνάσιος και η Αλέκα Καννελίδου. Ανάμεσά στους θαμώνες ήταν η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στην “Πρόβα νυφικού” στο Εθνικό Θέατρο. 

Μάλιστα, πολλοί γνώριζαν ότι οι δυο τους πέρα από επαγγελματική σχέση συνδέονταν και με μία καλή φιλία. 

Αυτός είναι είναι ο σύντροφος της ηθοποιού, που όταν η συζήτηση ήρθε γύρω από την προσωπική της ζωή αρκέστηκε να πει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Αυτό είναι που μπορώ να σου πω. Θέλω να προφυλάξω την προσωπική μου ζωή όσο γίνεται, από την άλλη ξέρω ότι αν είσαι αναγνωρίσιμος κάποια στιγμή θα βγει. Ας βγει, δεν έχω θέμα. Από τη στιγμή που ισχύει κάτι και είμαστε καλά, δεν έχουμε κανένα λόγο να το κρύψουμε. Δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, αλλά δεν αποκλείω τίποτα σε αυτή τη ζωή».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση