Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την τρομακτική νύχτα που έζησε όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 12:25 Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για την τρομακτική νύχτα που έζησε όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί - ΒΙΝΤΕΟ

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο, μετά την απόφαση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, και φροντίζει να κάνει με την πρώτη ευκαιρία κάποια ταξίδια.

Ένα από αυτά έκανε πρόσφατα όπου ταξίδεψε μέχρι τη Λέσβο και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τη ρωτήσουν γιατί βρίσκεται στη Λέσβο τέτοια εποχή, γιατί επισκέπτεται κάθε χρόνο την μονή του Αγίου Ραφαήλ, γιατί ονόμασαν τον μεγάλο τους γιο Φίλιππο Ραφαήλ και γιατί τον βάφτισαν σ’ αυτό το μοναστήρι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, μέσα από το κανάλι της στο YouTube θέλησε να διηγηθεί την τρομακτική νύχτα που έζησε πριν από δέκα χρόνια και δίνει τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. «Πρώτη φορά ήρθα σε αυτό το μοναστήρι σε ηλικία 11-12 ετών όπου είχαμε έρθει για ένα πρόβλημα υγείας της κουμπάρας μας. Εγώ σε εκείνη την ηλικία δεν είχα ιδιαίτερη σύνδεση με τη θρησκεία» ανέφερε στην αρχή και συνέχισε: «Το 2001-2002 πέρασε ένα πρόβλημα υγείας ο μπαμπάς μου και ήταν η πρώτη φορά που, πραγματικά, τρόμαξα ότι μπορεί να χάσω τον μπαμπάκα μου ή έναν από τους δύο γονείς μου. Έκανα ένα τάμα στον Άγιο Ραφαήλ και είπα ότι θα έρχομαι κάθε χρόνο στο μοναστήρι».

Μετά από την εισαγωγή της, η Σίσσυ Χρηστίδου εκμυστηρεύτηκε την τρομακτική ιστορία της: «Τέλη του 2007 μένω έγκυος στο πρώτο μου παιδί. Λίγο μετά το Πάσχα έχουμε γυρίσει από την Χαλκιδική, όπου γιορτάσαμε με τον Θοδωρή και με φίλους, και είμαι μόνη στο πατρικό μου. Στην πολυκατοικία δεν υπάρχει κανένας. Αποφασίζω να μαγειρέψω φασολάκια για να φάω. Βάζω το λάδι στην κατσαρόλα και με παίρνει τηλέφωνο η Μερόπη όπου αρχίζουμε το μπίρι μπίρι και κάποια στιγμή καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Όπως τραβάω την κατσαρόλα, σκάει η φωτιά στο πρόσωπο μου και από την ταραχή μου κοπανάω την κατσαρόλα στο μάτι και αρχίζει η φωτιά να καίει την κουζίνα».

«Για πολύ καλή μου τύχη, ο παραδιπλανός μας που δεν είχε φύγει, ανοίγει την πόρτα και έρχεται και μας βοηθάει. Σβήνει τη φωτιά στην κουζίνα. Εγώ είμαι σε μία κρίση πανικού, κλαίω, φωνάζω, με πάει στο νοσοκομείο που φωνάζω «το μωρό μου» συνέχισε. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε, την ημέρα που συνέβησαν όλα αυτά ήταν ανήμερα του Αγίου Ραφαήλ και για αυτό τον λόγο έβγαλε τον πρώτο της γιο Φίλιππο-Ραφαήλ.

Πηγή: fthis.gr